Liverpool på tredje etter sen United-seier

De helrøde ligger to poeng bak erkerivalen foran lørdagens storoppgjør.

5. mar 2018 kl 23.10 Marius Rabben

José Mourinhos mannskap slet lenge i mandagskampen mot Crystal Palace borte, men kjempet seg tilbake og vant 3–2 med overtidsscoring.

Poengtap på Selhurst Park ville gitt Liverpool andreplassen i Premier League, og det så lyst ut da London-laget tok ledelsen ved Andros Townsend etter elleve minutter, før Patrick van Aanholt doblet like etter pause.

Så begynte Manchester United på snuoperasjonen.

Chris Smalling reduserte etter dødball i 55. minutt, og Romelu Lukaku satte inn 2–2 med kvarteret igjen på klokka. United-presset fortsatte til Nemanja Matic dundret inn seiersmålet fra 25 meter på overtid.

Luke til femteplass

Dermed er det fortsatt Manchester-klubbene som innehar de to øverste plassene, med City en liten evighet foran på 78 poeng mot Uniteds 62, mens Liverpool (60) og Tottenham (58) fullfører topp-fire-plassene. Chelsea (53) og Arsenal (45) ligger på femte- og sjetteplass.

Kommende lørdag tar United imot Liverpool kl. 13.30, mens Chelsea møter Crystal Palace. Arsenal får besøk av Watford, og Tottenham drar til Bournemouth. City avslutter runden borte mot Stoke i mandagskampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]