Liverpool U18 smadret Middlesbrough

Rafael Camacho, Adam Lewis, Curtis Jones (2), Niall Brookwell og Rhys Williams sørget for at Middlesbrough reiste hjem som slakt fra Kirkby.

17. mar 2018 kl 13.45 Einar Kvande

Sluttrapport

En meget komfortabel og overbevisende seier av Liverpool, som svarte på tiltale med 6-0 over Middlesbrough etter at Manchester United hadde vunnet 5-0 i sin kamp tidligere på dagen. Liverpool er nå sju poeng bak United med to kamper mindre spilt.

Flere spillere utmerket seg i denne kampen. Curtis Jones med to strålende scoringer, Rafael Camacho med et fantastisk mål og en herlig assist, Adam Lewis med en scoring og to målgivende, og keeper Jaros med flere strålende redninger, for å nevne noen. 16 år gamle Niall Brookwell spilte strålende på midtbanen. Alt i alt en meget god kamp av Steven Gerrards mannskap.

2. omgang

90+3.min: 6-0 CURTIS JONES. Unge Jones gjør alt selv, går hele veien fra midtbanen og finter ut alt som er av Middlesbrough-forsvarere før han setter ballen i mål via stolpen. Jones sitt 18. mål for sesongen, noe som er like mange som Liam Millar.

90.min: Tre minutter er lagt til.

89.min: Lewis forsøker å skyte fra svært langt hold på frisparket. Forsøket overrasker keeper, men går utenfor.

88.min: Sinnene i kok når Watts stopper Camacho på en kontring. Watts får gult kort, og det gjør også Camacho for reaksjonen.

87.min: Middlesbrough får frispark like utenfor hjørnet av 16-meteren. Frisparket slås over mål.

83.min: 5-0 RHYS WILLIAMS. Adam Lewis legger ballen mot bakre stolpe, og der stiger Rhys Williams opp i være og header inn Liverpools femte mål.

83.min: Jordan Hunter kommer inn for Neco Williams.

82.min: Brookwell er nær ved å bli tomålsscorer, men Middlesbrough redder på streken. Godt forarbeid av Jones og Lewis.

80.min: Jaros redder komfortabelt et skuddforsøk fra Walker.

79.min: 4-0 NIALL BROOKWELL. Strålende pasning fra Camacho spiller fri Brookwell alene med keeper, og 16-åringen gjør ingen feil og setter ballen lavt i mål.

76.min: Curtis Jones lykkes nesten med å spille fri Camacho, men en Middlesbrough-forsvarer får et bein på ballen.

73.min: Lewis spiller fri Camacho, men portugiseren klarer ikke å score alene med keeper. Der burde det stått 4-0!

72.min: Sharif forsøker seg fra 20 meters hold. Får ikke nok kraft bak det lave skuddet, som også går utenfor.

69.min: Millar skjærer inn fra venstre og fyrer løs fra skrått hold. Middlesbroughs keeper redder rett foran skotuppene til Camacho.

65.min: Gerrard gjør et nytt bytte. Sharif inn for Larouci.

65.min: Skuddvillige Camacho forsøker seg igjen. Denne gangen ruller ballen et par meter utenfor.

64.min: Watts fyrer løs fra 20 meter. Jaros redder komfortabelt.

62.min: Camacho får en ny mulighet til å skyte fra 16 meter. Rett på keeper.

61.min: Nok engang redder Jaros et skudd fra kloss hold. Tsjekkeren i Liverpool-målet har spilt en meget god kamp.

60.min: Walker dribler og dribler i Liverpools felt, før han fyrer løs fra 10 meters hold. Rett på Jaros. Ny stor mulighet for gjestene.

58.min: Jaros med en strålende redning når en Middlesbrough-angriper kommer fri. Tsjekkeren redder avslutningen fra kloss hold til corner. Hjørnesparket heades like utenfor. To store sjanser til gjestene.

54.min: Steven Gerrard med et spissbytte. Liam Millar kommer inn for Glen McAuley.

54.min: Camacho forsøker seg på et lavt skudd fra distanse. Ballen ruller flere meter utenfor.

53.min: Neco Williams får en kraftig stempling, og vrir seg i smerter.

51.min: O'Neill skyter like over på frisparket. Utspill for Liverpool.

50.min: Tom Clayton lager frispark for Middlesbrough drøye 20 meter fra Liverpools mål.

49.min: Larouci forsøker å skru ballen i krysset fra hjørnet av 16-meteren, men forsøket går utenfor.

48.min: 3-0 CURTIS JONES. Adam Lewis sin corner får passere alle i feltet, og ved bakre stolpe kan Curtis Jones enkelt sette ballen i mål fra kloss hold.

47.min: Høyreback Neco Williams kommer fremover, og skyter over via en Middlesbrough-spiller. Corner for vertene.

46.min: Middlesbrough starter andre omgang. Får umiddelbart et frispark ute ved sidelinja. Frisparket slås inn i feltet, men helt inn til Jaros.

Pauserapport

Ser vi bort fra Middlesbroughs utrolige trippelsjanse etter 20 minutter har Liverpool hatt god kontroll de første 45 minuttene i vindfulle Kirkby. Omgangens store prestasjon var skuddet til Rafael Camacho som ga vertene føringen. Portugiseren limte ballen i krysset. En fantastisk scoring. Adam Lewis doblet ledelsen med høyrebeinet(!) etter en drøy halvtime, og Glen McAuley hadde i tillegg et par sjanser han burde ha satt.

1. omgang

45+1.min: Walker på et raid foran Liverpools 16-meter ender med et skudd langt utenfor fra skrått hold.

45.min: Ett minutt er lagt til.

43.min: Jaros må gjøre en god enhåndsredning på et langskudd, etter at han selv har servert ballen til Middlesbrough med en elendig klarering. Corner til gjestene.

42.min: Svakt pasningsspill i Liverpool-forsvaret gir Middlesbrough en helt unødvendig corner.

40.min: Camacho får en tå på et litt for svakt tilbakespill, men klarer bare å tuppe ballen utenfor når han kommer kloss på keeper.

39.min: Et Middlesbrough-innlegg går nesten rett i mål, men heldigvis for Jaros går ballen like utenfor.

36.min: Jaros, under press, fanger et høyt innlegg fra høyre.

34.min: Godt innlegg fra venstre fra Camacho, men McAuley når ikke ballen.

32.min: 2-0 ADAM LEWIS. Dixon-Bonner spiller frem Adam Lewis. Venstrebacken avanserer inn i feltet, og scorer med et lavt skudd med høyrefoten fra 12 meters hold som går helt nede i venstre hjørne.

28.min: Dixon-Bonner spiller fri McAuley, men igjen skyter spissen utenfor alene med keeper.

23.min: Middlesbroughs O'Neill skyter hardt fra distanse. Ballen fyker over mål.

22.min: Middlesbroughs Brahimi må få behandling for en skade.

21.min: Liverpool kontrer og Rafael Camacho skyter. Keeper redder forsøket.

20.min: Tre kjempesjanser for Middlesbrough, men alle tre forsøkene blir blokkert i siste sekund. Det siste forsøket av keeper Jaros, som gjør en fantastisk redning. Gjestene roper på straffe for den første blokkeringen, som Curtis Jones gjorde.

16.min: Lewis på farten igjen. Ny corner.

15.min: Adam Lewis kommer igjen frem på venstresiden. Innlegget blokkeres til corner.

14.min: Gjestene med en farlig visitt i Liverpool-feltet. Det ender med en corner. En corner som vinden tar tak i, og ødelegger. Liverpool får også frispark.

12.min: 1-0 RAFAEL CAMACHO. Camacho løper på tvers av banen med ballen, spiller Larouci, får den tilbake, og så gjør portugiseren resten selv. Setter ballen elegant i krysset fra 20 meters hold. Et klassemål!

8.min: Godt Liverpool-angrep, hvor Adam Lewis legger inn fra venstre til Glen McAuley. Spissen setter ballen utenfor fra en meget god posisjon inne i feltet, men det er uansett vinket for offside.

1.min: Liverpool med avspark. Sterk vind i Kirkby i dag.

Lagoppstillingen

Liverpool U18 er i dag vertskap for Middlesbrough på akademiet i Kirkby. Du kan se kampen direkte på LFC TV og LFCTV GO. Avspark er klokken 14.00, men sendingen starter klokken 13.30.

Steven Gerrards mannskap ligger på andreplass i U18 Premier League når det gjenstår seks kamper å spille.

Liverpools lag: Jaros, N. Williams (Hunter 83), Lewis, R. Williams, Clayton, Dixon-Bonner, Camacho, Brookwell, McAuley (Millar 54), Jones, Larouci (Sharif 65)

Reserver: B. Williams, Boyes.