Klopps pressekonferanse– Henderson og Robertson er klare

Jordan Henderson og Andy Robertson er begge klare mot Manchester United.

9. mar 2018 kl 14.12 Arild Skjæveland

Lørdag kl. 13.30 skal nummer to møte nummer tre på tabellen på Old Trafford. Jürgen Klopp har i dag hatt sin pressekonferanse.

Se den i videovinduet over, eller les hva han sa nedover i denne artikkelen.

Salah ble månedens spiller

– Det var fortjent, så det er fint. Så langt har han hatt en god sesong, så la oss håpe det fortsetter. Gratulerer, Mo!

Om å møte United

– Det er den største kampen jeg kan se for meg. Jeg ser virkelig frem til det. Vi må være 100 prosent på for å få noe det. Det er et godt tidspunkt å dra dit, men de har strålende kvaliteter.

– Jeg har ingen problemer med defensiv fotball. Folk sier at vi spiller en type stil, og de har en type stil. Det handler om å vinne, og det finnes forskjellige måter å vinne på.

– Det er ikke en kamp om systemer eller filosofier. Jeg håper at alle mine spillere vil involvere seg i å forsvare når United angriper.

– Å presse mot et lag som United er utrolig viktig. Jeg tror ikke at det blir mye rom. Det er sjelden det i disse kampene. Forhåpentligvis vil det ende med et positivt resultat for oss.

– Det er en grunn til at de har to poeng mer enn oss. Den store forskjellen er at vi reiser dit med buss, for det er ganske nære.

Om 2. plassen

– Dersom vi vinner vil vi ha ett poeng mer enn dem, men det er ikke så mye for resten av sesongen. Det eneste vi kan påvirke positivt er å vinne den neste kampen vår, og den er mot United. Jeg synes ikke vi trenger å snakke om tabellen.

Om storkampene

– Vi har god statistikk mot topp seks-lagene, men det hjalp oss ikke da vi reiste til Manchester City. Nå er vi et annet lag, det er det ikke tvil om. Vi har lært mye, og nå må vi bruke det.

– Det er en veldig vanskelig kamp. Hvem kan dra til Manchester United og tenke at de har tre poeng i lomma? Det fungerer ikke slik. Vi må prøve å ta sjansen.

Skadesituasjonen

– Hendersons lårhøne så bra ut i går. Robertson er klar. Gini er på vei tilbake og ser bra ut. Han og Ben mistet et par kilo, men de er tilbake på trening.

– Clyne ser bra ut, men har ikke rytme, og Trent spiller veldig bra.

Om Milners form

– Milner er en strålende spiller, så jeg er ikke overrasket over hans form. Det er nivået hans. I garderoben er han veldig viktig som person. Du trenger alltid typer som ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]