Positivt nytt om Joe Gomez?

Det er blitt besluttet at Joe Gomez skal bli værende sammen med den engelske landslagstroppen, hvor hans vonde ankel skal sjekkes nærmere de neste dagene.

24. mar 2018 kl 22.36 Torbjørn Flatin

Liverpool Joe Gomez skal ha fått «klarsignal til fortsatt å være med den engelske landslagstroppen etter å ha blitt vurdert på lørdag» er meldingen fra det engelske fotballforbundet, som legger til «Joe vil bli værende med troppen for videre undersøkelser».

Forhåpentligvis er det gode nyheter, og det er i det minste ikke påvist noe alvorlig etter at forsvareren landet forkjært på sin ankel tidlig i kampen mot Nederland. Hvis det ikke hadde vært noe håp om at han kunne friskmeldes til tirsdagens kamp mot Italia ville en tro at det naturlige var å sende ham hjem.

Samtidig er ordlyden slik at det virker ikke som at en foreløpig har fått gjennomført noen grundig skann av ankelen, og dermed kan fastsette noen klar diagnose.

Vi krysser fortsatt fingrene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]