Spillerbørs: Ringreven leverte i tam kamp

Les spillerbørs etter 0-0 mot Porto.

6. mar 2018 kl 23.07 Lars Frøsland

Karius 7 - Tyskeren har selvtillit, og er raskt ute for å avverge situasjoner. Han leser spillet bra, og treffer med involveringene. Karius gjør også noen kvalifiserte redninger.

Gomez 6 - Høyrebacken kommer gjennom kampen uten å markere seg særlig hverken positivt eller negativt. Han leverer greit og er endel av et godt defensivt kollektiv.

Lovren 7 - Stopperen har relativt lite å gjøre der bak, men er kvikk og dyktig når han liggende blokkerer et skudd midtveis i andre omgang. En solid kamp av en spiller som ser langt mer komfortabel ut i LFC-trøya enn kanskje noen gang.

Matip 6 - Klarer seg greit defensivt, men lager noen unødvendig frispark, og misser på et og annet oppspill.

Moreno 6 - Han vil langt mer enn back-kollega på motsatt side, men ruser litt for ofte og er het i toppen. Han skal ha pluss for å komme seg i gode posisjoner, og da er det desto mer synd at det blir såpass svak uttelling. Burde kanskje truffet mål på minst ett av skuddene i dag.

Can 7 - Gjør jobben sin uten problemer Virker ikke alltid interessert i å svette mer enn nødvendig, for å holde seg frisk til helgas storkamp mot Manchester United. Likevel er han god når han involverer seg både fremover og bakover i banen.

Henderson 6 - Trøkker til, men blir frustrert i en del situasjoner. Pådrar seg gult kort, og en lårskade. Hans offensive bidrag kom sjelden, men han springer, jobber og vil hakket mer enn andre.

Milner 7 - Utgått på dato? Nei, Milner motbeviser kritikerne med en meget god sesong. Også i dag var han tøff, og hjelper til defensivt når særlig Moreno trenger hjelp. Er også brukbart med fremover, og Klopp må vurdere om han skal gi en plass til engelskmannen til helgen. Han har i hvert fall ikke ødelagt sjansen til startplass mot Man Utd. Lagets beste.

Mané 6 - Er nære ved å bli Liverpools matchvinner når han setter et skudd i stolpen i første omgang. Ellers blir det ikke allverdens med bidrag fra den hurtige angriperen.

Lallana 5 - Det stemmer ikke helt for Lallana, som tydeligvis trenger lang tid for å komme tilbake i form. Misser mye, og når touchene først sitter, somler han fælt. Er nok ikke aktuell til en startplass til helgen.

Firmino 6 - Firmino er aldri dårlig, men mot såpass tam motstand hadde jeg likt å se Firmino enda mer på hugget. Er ikke mange centimeterne unna å score på hodet.

Ings - Vil masse, men får til lite. Burde nok scoret når han blir servert en lekker pasning av Salah, men Casillas redder.

Salah - Får til mer på en liten halvtime enn mange gjorde gjennom hele kampen. Hans første touch var så elegant at hele The Kop stønnet. Han ble hvilt, og det med god grunn – han blir så viktig på Old Trafford.

Klavan - Kommer inn på slutten, men får ikke tid til å gjøre mye ut av seg når LFC legger om til tre stoppere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]