Pressekonferanse:Klopp forbannet fordi Liverpool må spille tidlig lørdag mot Everton

Everton-kampen er flyttet fra søndag til lørdag på grunn av returkampen mot Manchester City i Champions League.

16. mar 2018 kl 14.19 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i vinduet under:

Om Champions League-trekningen

– Det er en absolutt drømmetrekning....for alle Manchester United-fans. Vi har nok tid til å forberede oss til den kampen. Jeg så Begiristans ansikt, og det så ikke ut som han syntes det var julaften. Jeg forventet ingenting, og jeg ønsket meg ikke noe spesielt.

Om Everton-kampen som nå flyttes til lørdag

– Jeg er allerede sint. Jeg hører de har flyttet kampen mot Everton til lørdag klokken 12.30 (britisk tid) etter at vi har spilt på onsdag. Jeg vet om land hvor de kansellerer ligakamper foran Champions League-kamper. Jeg fikk høre dette for bare noen sekunder siden. Det er ikke så kult å spille onsdag kveld, og så mot Everton lørdag morgen. Manchester City spiller fem timer senere. Disse fem timene utgjør en enorm forskjell når det gjelder restitusjon. Den kunne ha blitt spilt til normal tid, ikke rundt frokost-tider.

Om tapet for Manchester United

– Vi skal bruke det som motivasjon, det er helt sikkert. I profesjonell fotball må du være litt sint for å få ut det beste på banen.

Om Adam Lallana

– Han har kanskje hatt den vanskeligste sesongen i sin karriere, men når han er helt skadefri er han blant de 3-4 beste spillerne på det engelske landslaget. Han er i fantastisk form, men trenger fortsatt litt ekstra rehabiliteringstid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]