Solanke ble matchvinner

På forhånd var planen at Dominic Solanke skulle starte som kaptein for England U21 mot Ukraina. En smell gjorde at angriperen begynte på benken.

27. mar 2018 kl 21.50 Einar Kvande

Innbytter Dominic Solanke ble matchvinner med et flott hodestøt i det 88. minutt da England U21 vant EM-kvalifiseringskampen mot Ukraina på Bramall Lane. Det så ut som de unge engelskmennene måtte ta til takke med uavgjort da Ukraina utlignet til 1-1 etter 82 minutter, som var bare fem minutter etter at Solanke kom inn, men Liverpool-spissen ville det annerledes.

Scoringen var Solankes tredje på ni kamper for England U21.

Resultatet betyr at England leder gruppen med fem poeng, med fire kamper igjen å spille. Manager Aidy Boothroyd skiftet ut hele 10 spillere fra lørdagens kamp mot Romania, og Trent Alexander-Arnold og Ovie Ejaria var ikke engang i kamptroppen.

JUBEL
JUBEL  Dominic Solanke feirer scoringen sammen med Leicesters Ben Chilwell.

Lewis på benken

Liverpool-backen Adam Lewis ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da England U19 tapte 2-0 for vertsnasjonen Makedonia i den siste kampen i EM-kvalifiseringens eliterunde i Skopje.

England hadde allerede vunnet gruppen før dagens kamp, etter å ha slått Ungarn og Latvia i sine to første kamper, så de unge engelskmennene er klare for EM-sluttspillet i Finland i juli selv om det ble tap.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]