Tar avgjørelsen etter VM

Simon Mignolet har bestemt seg for å vente til etter VM i Russland før han tar en avgjørelse om han fortsetter karrieren i Liverpool eller ei.

27. mar 2018 kl 17.01 Einar Kvande

Mignolet innser at det ikke blir enkelt å ta tilbake plassen som førstekeeper i Liverpool, etter at Jürgen Klopp vraket ham til fordel for Loris Karius tidligere i vinter.

– Jeg aner ikke hva fremtiden vil bringe, sier Mignolet til belgiske La Derniere Heure.

– Jeg har tre år igjen av kontrakten min med Liverpool. Selvsagt ønsker jeg å spille. Manageren vet det, og jeg har snakket med ham om det. Jeg vil begynne å tenke på fremtiden min etter VM, legger målvakten til.

– Jeg er fokusert, i tilfelle det blir behov for meg. En skade, en suspensjon, alt kan skje og forandre sesongen. Jeg er profesjonell og klar til innsats.

Skuffet

– Jeg er skuffet. I fotball er det sjelden du får et klart svar, men av og til må du bare gi slipp på ting. Jeg vet det ikke blir enkelt å bli nummer en igjen. Men jeg kan ikke henge med hodet. Jeg har alltid jobbet, og det fortsetter jeg med. Lagkameratene mine sier til og med at jeg skal roe meg ned med tanke på alt arbeidet jeg gjør, men det er helt naturlig for meg.

Det er ventet at Mignolet står i mål for Belgia i privatlandskampen mot Saudi Arabia i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]