Tok sin femte pris av syv mulige

Mer heder og ære til Mohamed Salah.

8. mar 2018 kl 19.33 Einar Kvande

Mohamed Salah er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for februar. Det er femte gang av sju mulige at han vinner denne kåringen.

Egypteren fortsatte å score mål, og gjorde blant annet to mot Tottenham på Anfield. Han nettet også mot Southampton, Porto og West Ham.

– Jeg er veldig glad for å ha vunnet denne kåringen igjen, sier Salah til Liverpoolfc.com.

– Jeg er godt fornøyd med resultatene vi oppnådde i februar. Det var gode resultater for oss, men nå ser vi frem til neste kamp.

– Jeg er godt fornøyd med min egen form, men alle gjorde det bra i februar. Vi vant tre kamper, og det viktigste er som jeg alltid har sagt at laget får gode resultater.

Fem mål

Totalt gjorde Salah fem mål i løpet av februar, inkludert strålende soloprestasjoner mot Spurs og Porto.

– Alle målene var viktige for meg, men dersom jeg skal trekke fram et favorittmål må det bli det andre målet jeg gjorde mot Tottenham. Jeg tror kanskje dette er det beste målet jeg har gjort denne sesongen sammen med det første målet mot Southampton. Scoringen mot Everton var også bra. Så det er vanskelig å si hva som var det beste.

Salah startet den andre 1/8-finalen mot Porto på benken, men forventes å være tilbake i startoppstillingen mot Manchester United på lørdag.

– Vi spiller bra for øyeblikket, og posisjonen vår i PremIer League er blitt mye bedre. Vi er nå på tredjeplass, og i neste kamp mot Manchester United blir det nummer to mot nummer tre, så det er en viktig kamp. Vi har selvtillit. Vi spiller bra, og vi må fortsette slik, sier Salah foran helgens match på Old Trafford.

Standard Chartered Player of the Month 2017-18

August: Mohamed Salah
September: Mohamed Salah
Oktober: Dejan Lovren
November: Mohamed Salah
Desember: Mohamed Salah
Januar: Roberto Firmino
Februar: Mohamed Salah

Har du innspill til journalisten?
[email protected]