Spillerbørs:Liverpools nye forsvarssjef

Virgil van Dijk er helt sjef bakerst. Ro i alle situasjoner, taper ikke en duell. Helt sjef og etter vår mening best mot Newcastle.

3. mar 2018 kl 21.02 Tor Sandø

Loris Karius 8

God kamp for vår sisteskanse i dag. Har en fantastisk redning mot slutten av førsteomgangen. Spiller trygt i resten av kampen. Er mye tryggere nå når forsvaret har fått sin sjef også.

Trent Aleksander-Arnold 6

Unggutten spiller bedre og bedre for hver gang han får muligheten. God fart og god kontroll på vingen sin.

Dejan Lovren 6

Grei kamp av kroaten i en kamp hvor det ikke ble mange utfordrende situasjoner. Kommer i skyggen av sin midtstopperkollega i dag.

Virgil van Dijk 8

Sjef bakerst. Spiller med en utrolig ro. Er framtidens kaptein for et Liverpool som spiller bedre og bedre bakover. Taper ikke en duell og spiller med en fantastisk ro. Blir også bedre og bedre for hver kamp.

Andy Robertson 6

God foran og bak. Er blitt framsnakket som framtidig skotsk kaptein av Klopp. Igjen en god innleggsfot og har god innsats.

Jordan Henderson 7

Kaptein Jordan fikk pipekonsert av Newcastle-fansen for sin bakgrunn fra Sunderland. God kamp av engelske Jordan som er flink til å holde midtbanen balansert i dag. Solid kamp.

Emre Can 7

Tyskeren jobber knallhardt defensivt sammen med nevnte Jordan. Var sterkt delaktig i "FIFA-målet" som Mane scoret da han var med på en vegg. Gjorde manns jobb og vel så det.

Alex Oxlade-Chamberlain 8

Hadde regien på Salah sitt mål. Mange har lurt på hva Klopp tenkte på da han handlet han for en høy sum fra Arsenal. Viser flere og flere glimt på hvorfor nå. Man of the Match på Sky Sports.

Sadio Mane 7

Scoret et fantastisk mål der han selv starter det hele og avslutter med å legge den oppe til venstre for keeper. Senegaleseren mister ballen av og til også, men i sum blir dette mer enn godkjent. I bedre og bedre form.

Mohamed Salah 8

Ja, hva skal man si. Egypteren scorer sitt 24. ligamål og er et aktivum gjennom 90 minutter. Mer enn en munnfull for alle forsvar og Newcastle hadde sine problemer med å få has på han. Skudd i nettveggen i tillegg til målet.

Roberto Firmino 7

Er sterkt delaktig til å opprettholde tittelen Fab Four, der bare tre er igjen. Brassen jobber godt, er flink til å spille gjennom andre og får også denne gang bra betalt med bra poengsum.

Adam Lallana

Fikk et drøyt kvarter for Mane. Aktiv på venstresiden. Fikk seg en smell mot slutten, men så ut til å riste den av seg.

James Milner

Spilte ti minutter for Ox. Ofret seg og stoppet et sjeldent Newcastle-skudd.

Joel Matip

Fikk noen minutter mot slutten for Firmino.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]