Wilson aktiv i historisk kamp for Wales

Harry Wilson scoret i sin andre landskamp for Wales, da Gareth Bale ble tidenes toppscorer for waliserne.

22. mar 2018 kl 15.03 Torbjørn Flatin

Harry Wilson var 17 år da han debuterte på seniorlandslaget til Wales, men har siden ikke fått spilletid.

I dag, på sin 21-års dag, fikk han igjen muligheten og denne gang for første gang fra start i privatlandskampen borte mot Kina.

To tidlige scoringer fra Gareth Bale gjorde at lagets store stjerne stod på 28 mål med dragen på brystet, som var likt med Ian Rush. Da Bale fastsatte sluttresultatet til 6-0 i 2.omgang betød det dermed at han var alene på toppen med 29 fulltreffere.

Mål og målgivende for Wilson

Harry Wilson var i høyeste grad også med på notene, med en flott scoring til 4-0 sent i 1.omgang.

Tidlig etter pause var han så nest sist på ballen da Sam Vokes økte til 5-0.

Harry ble byttet ut etter 71 minutter. Wilson har vært god på utlån til Hull etter nyttår, og han vil få flere sjanser også på landslaget.

Gareth Bale var da blitt byttet ut etter 63 minutter, og erstattet av Ben Woodburn.