Chelsea kom nærmere

Vant på Turf Moor.

19. apr 2018 kl 22.46 Einar Kvande

Victor Moses, som spilte 22 kamper for Liverpool på lån i 2013/14-sesongen, var mannen som sørget for at Chelsea nærmet seg både Tottenham og Liverpool på tabellen i kveld.

Vingen var sentral da London-laget vant 2-1 på Turf Moor. Først la han innlegget da gjestene tok ledelsen etter 20 minutter, takket være et selvmål av Kevin Long. Så scoret han seiersmålet drøye tjue minutter før slutt. Scoringen kom bare fem minutter etter at Ashley Barnes hadde utlignet og gitt vertene håp om en seier.

Resultatet betyr at Chelsea nå er oppe på 63 poeng, noe som er fem poeng bak Tottenham på fjerdeplass, og sju poeng bak Liverpool på tredjeplass. Alle tre lagene har nå fire kamper igjen å spille.

Chelsea kan maksimalt komme opp i 75 poeng, noe som betyr at Liverpool må vinne to kamper til for å være 100 prosent sikre på Champions League-deltakelse neste sesong.