– Det er et lite håp om at han kan komme i spill igjen denne sesongen

Jürgen Klopp forteller at Adam Lallanas skade ikke er så ille som først fryktet.

3. apr 2018 kl 15.57 Einar Kvande

Jürgen Klopp har kommet med en oppdatering om skaden Adam Lallana fikk på Selhurst Park i helgen. Liverpools nummer 20 måtte byttes ut bare fem minutter etter at han kom inn fra benken i andre omgang mot Crystal Palace.

– Takk Gud for at det ikke var så alvorlig som vi først fryktet - han vil være ute i noen uker. Det er et lite håp om at vi kanskje kan benytte ham igjen før sesongen er omme, men vi får vente og se. Dette er absolutt ikke tidspunktet for å forhaste seg med noe, uttaler Klopp til Liverpoolfc.com.

– Dette har ikke vært Adam Lallanas sesong så langt. Det gjør lagets sesong så langt enda mer spesiell med tanke på at vi har spilt hele sesongen uten ham. Han vil selvsagt helt sikkert være tilbake når preseason starter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]