– Det er godt å ha Nathaniel tilbake

Nathaniel Clyne spilte sin første kamp for sesongen, og kom helskinnet gjennom 90 minutter på Goodison Park.

7. apr 2018 kl 19.06 Einar Kvande

Det vil være et stort pluss for Jürgen Klopp i sesonginnspurten.

– Det er godt å ha Nathaniel tilbake. Etter ni måneder spilte han kamp igjen, og viste sine naturlige kvaliteter i den posisjonen, sier Klopp om høyrebacken.

Klavan får også skryt

Klopp benyttet også anledningen til å rose backen på motsatt side.

– Og Ragnar Klavan - når var sist han spilte venstreback? Jeg aner ikke, men det må være lenge siden, før han kom til Tyskland, tror jeg. Jeg var veldig godt fornøyd med hans spill også. Det føles bra.

Sluttet å spille fotball

– Midtstopperne var også sterke til vi sluttet å spille fotball. Da ble det vanskelig.

– Det var en god prestasjon. Den var ikke briljant, men kanskje den mest modne opptredenen vår etter at jeg kom til klubben. Vi kom hit, spilte fotball, fikk med oss ett poeng, ble ikke involvert i noen slagsmål eller hva det måtte være.

– Alle hadde snakket om det hele uken at Everton ikke hadde vunnet mot oss på jeg vet ikke hvor lenge... Og så leverer vi en kamp som dette. Det er et stort kompliment til mitt lag, men det vil ikke alltid være som dette, det er jeg ganske sikker på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]