PERFEKT:  Skuddet som åpnet målshowet på Anfield, var kanskje verdt inngangsbilletten alene.

Spillerbørs:Fenomenal mot gamleklubben

Mohamed Salah herjet fullstendig i den første semifinalekampen.

Loris Karius 7

Måtte tidlig i aksjon og reddet kampens første skudd fra Strootman, før han senere fikk langt større problemer med raketten til Kolarov som han så vidt klarte å dytte opp i tverrliggeren. Fremsto rolig med ballen og bestemt i feltet, og hadde en god redning på heading etter 73 minutter. Lite han kunne gjøre med baklengsmålene.

Trent Alexander-Arnold 8

Kom inn i det etter en noe usikker start, og gjorde høyresiden til sin i samarbeid med toppscoreren litt lenger fremme. Pådro seg gult for en litt vel ivrig takling etter 39 minutter, men hadde noen strålende pasninger til Salah i forkant av to mål etter pause, og gjorde seg ikke bort fra Roma fikk satt inn presset mot slutten.

Dejan Lovren 7

Frem til en vrien avslutning var kroaten knallhard i duellene og solid gjennom kampen. Kom også til noen gode headinger etter corner, blant annet i tverrliggeren, og pådro seg kort i 2. omgang. Slapp Dzeko bak seg og misset med headingen på den første reduseringen.

Virgil van Dijk 8

Satte standarden tidlig ved å dominere i en luftduell med Dzeko, og hadde god kontroll de gangene kjempene møttes. Dirigerte backlinja i sedvanlig stil, og det er lite å plukke på gjennom kampen.

Andy Robertson 8

Rolig med ballen under press, og spilte ofte kort og smart sammen med midtbanen. Vartet opp med noen brukbare innlegg, inkludert det flotte til Mané i offside, og var en brikke Roma slet med å håndtere. Nok en god kamp av skotten!

Jordan Henderson 8

Solid gjennomføring av kapteinen som hadde generelt god kontroll på midtbanen, vant mange dueller og var raskt oppe i press. God jobb da han gjenvant ballen i forkant av ledermålet.

James Milner 8

Ga romerne svært mye å bryne seg på, og var blant banens klart beste spesielt før pause. Tegnet seg for nok en assist i turneringen, men var uheldig som fikk ballen skutt opp i armen og straffe imot.

Alex Oxlade-Chamberlain

Åpnet friskt, men måtte dessverre ut på båre med en vridning allerede etter kvarteret spilt.

Mohamed Salah 10

Hvor skal man begynne? De fleste spiller fotball; Salah leker fotball. Med søkelyset på seg før kampen var Roma-spillerne så klare man kan bli, men egypteren er rett og slett på et helt annet nivå. En utsøkt perle i krysset åpnet showet, og behersket lobbet han inn det andre i stor fart. Strålende assister på 3–0 og 4–0, og han danset enkelt mellom romerne før han ble tatt av til stående applaus etter 74 minutter. En utrolig oppvisning på øverste nivå som beskriver eventyrsesongen hans. For en spiller!

Sadio Mané 8

En konstant trussel som kom til målsjanser, men Sadio burde truffet på minst én av gigantmulighetene han hadde like før halvtimen. Traff blink noen minutter senere, men da i offside. Fremsto noe ubesluttsom med ballen enkelte ganger, uten at det hindret ham fra tellende scoring da sjansen bød seg foran The Kop etter sidebyttet. Da senket han også skuldrene og viste noen lekre detaljer.

Roberto Firmino 9

En glimrende kamp av brassen som kriger, jobber, presser og skaper rom for rekkekameratene. Burde riktignok truffet mål da han fikk sjansen tidlig, men spilte en stor åpningsomgang og fulgte den opp med to nettkjenninger etter sidebyttet.

Gini Wijnaldum 9

Kastet innpå da Oxlade-Chamberlain måtte ut, og kom raskt inn i rytmen. Løp enormt mye, tok grep på midtbanen og var glimrende i en offensiv rolle, med gode kombinasjoner og oftest kloke avleveringer. Burde truffet bedre da han var så nær scoring rett etter den første reduseringen, men et supert innhopp av nederlenderen.

Danny Ings

Tok over for Salah uten klare å sette sitt preg på innspurten fra høyrekanten.

Ragnar Klavan

Ble satt innpå for å hjelpe forsvaret i sluttsekundene.

Del

Roma

12.06.2018 12:34

– Liverpool ser etter andre alternativer

Alisson kommer sannsynligvis ikke til Anfield denne sommeren.

05.06.2018 16:22

Roma må spille uten fans

Nå har klubben fått dommen etter semifinalen på Anfield.

04.06.2018 18:36

UEFA bøtelegger klubben for fansens oppførsel

Liverpool FC straffes for hendelser før og under kampene mot Manchester City og Roma.

Spillerbørs

06.05.2018 20:05

Spillerbørsen:Mané friskest på en tung dag

Liverpools spillere virket preget av et hardt kamp-program og få bytter på laget de siste kampene, i bortemøtet med Chelsea.

21.04.2018 15:39

SpillerbørsRuvet i egen 16-meter

Les vår vurdering etter 2-2 mot WBA.

14.04.2018 20:46

Spillerbørs:Ustoppelig angrep og en fantastisk kaptein

Det var kun én ting som kunne stoppe Liverpools angrepstrio lørdag, deres eget touch. Bak dem var Henderson en fulltent maskin.

Mohamed Salah

22.06.2018 11:23

Ett år siden Salah signerte

22. juni var dagen storscoreren signerte for Liverpool.

22.06.2018 10:33

– Salah drar ikke fra VM

Det egyptiske fotballforbundet ut mot ryktene.

20.06.2018 21:33

– Ingen konflikt her

Klar tale fra Mohamed Salah.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+