Grujic ble byttet inn, og så byttet ut igjen

Marko Grujic fikk bare 35 minutter på banen mot Hull på KCom Stadium.

28. apr 2018 kl 20.04 Einar Kvande

Cardiff-manager Neil Warnock fryktet at Liverpools utlånte midtbanespiller Marko Grujic skulle bli utvist i kampen mot Hull i ettermiddag. Det var grunnen til at serberen ble byttet ut i Cardiffs 2-0 seier, selv om han tidligere hadde kommet innpå som innbytter.

Grujic ble byttet inn allerede etter 10 minutters spill mot tigrene fra Hull, da Aron Gunnarsson måtte ut med en skade.

Etter en halvtimes spill fikk Grujic gult kort for en sen takling på Hulls midtbanespiller David Meyler, og han var senere heldig som ikke fikk et nytt gult kort da han felte Fraizer Campbell på stillingen 1-0 til gjestene.

Ut i pausen

Den utlånte Liverpool-mannen ble byttet ut i pausen, og ble erstattet med skotten Craig Bryson.

– Jeg måtte ta Marko av banen i pausen, for hele staben til Hull og 2-3 spillere var rundt dommeren på vei inn i garderoben og påpekte at han burde ha fått rødt kort, siteres Neil Warnock av Wales Online.

– Jeg ønsket ikke å ødelegge for oss ved at vi ble bare 10 mann på banen på dette stadiet av sesongen.

2-0 seieren fører til at Cardiff igjen er oppe på andreplass i Championship. De vil sikre seg opptrykk til Premier League ved å slå Reading på Cardiff City Stadium i den siste ligarunden, og vil være garantert andreplassen så lenge de matcher Fulhams resultat mot Birmingham på St Andrews.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]