Her er Liverpools nye hjemmedrakt

Liverpool FC har presentert neste sesongs hjemmedrakt.

19. apr 2018 kl 10.03 LFCSCN

Drakten er rød, klassisk og stilren. Kragen er annerledes enn på draktene som brukes denne sesongen, og Liverbirden er hvit igjen. Keeperdrakten er gul.

Idag har Liverpool og New Balance sluppet den nye hjemmedrakten for 2018/19. «This means more» er det nye slagordet som kommer til å følge med i denne kampanjen. Det er tiltenkt at det skal påpeke den følelsen som spillere og supportere skal føle når de tar på seg Liverpools drakt. At det er noe stort på gang.

Historie, tradisjon og stolthet gjennomsyrer Liverpool Football Club. Det er noe spesielt med klubben og å få representere LFC skal være et privilegium. Den samme følelsen skal man dyrke når man drar på seg den røde drakten.

Om du forhåndsbestiller en hjemmedrakt som er kort- eller langermet (voksen), hjemmedrakt for dame, eller keeperdrakt for voksen, så får du 100 kroner igjen i form av Sammycoins per drakt du kjøper. Disse settes inn på din konto som du kan bruke til kommende kjøp.

Tilbudet gjelder frem til drakten slippes den 11. mai.

Se bildene av drakten nedover i denne saken.

Har du innspill til journalisten?