Les og se hva Klopp sa på pressekonferansenKlopp utelukker ikke at Salah blir klar

Men mener det er stor sjanse for at Danny Ings starter.

6. apr 2018 kl 13.49 Arve Vassbotten

Første spørsmål på pressekonferansen handlet om at Man City-bussen stoppet og hjalp en skadet Liverpool-supporter på vei hjem etter kampen.

– Et perfekt eksempel på hvordan ting skal være. Jeg vil igjen beklage for det som skjedde før kampen. Man kommer med sin egen buss og det er fantastisk. Man kommer til garasjen og så får man høre at noe ble kastet på motstanderens buss og det ødelegger mye. Men det er en fantastisk ting å gjøre etter kampen. Atmosfæren under kampen var noe av det beste jeg har opplevd, men det andre skal ikke skje, sier Klopp.

Om Salah og andres skader

Klopp fikk spørsmål om Salah hadde fått behandling i oksygentelt, med bakgrunn i bildet egypteren selv la ut på sosiale medier.

– Jeg kan ikke gå i detaljer om hva de gjør i rehab, men vi gjør alt for at han skal bli klar. Det er fortsatt 24 timer igjen, eller 23 timer igjen, til kampen starter, så vi får se hva som skjer.

– Jeg kan ikke friskmelde han bare fordi det er et derby. Hvis det er noen tvil, blir han ikke involvert. Men slik er det med alle spillere.

– Vi har allerede en vanskelig situasjon med alle skadene, men vi trenger å sette opp et lag som kan vinne kampen.

– Jeg har ikke så mye om si om skader. Det er to grunner, jeg vil ikke gi bort for mye, og noe vet jeg ikke helt ennå. Men dere får se når kampen starter. Vi må finne løsninger.

Klopp ville imidlertid ikke være med på at han skulle ta hensyn til tirsdagens returoppgjør mot Man City.

– Jeg kan ikke tenke på Man City nå. Man må alltid ta en kamp av gangen. Om jeg roterer er det alltid på grunn av den forrige kampen, ikke den neste, hevder han.

Om Ings

– Takk gud for at Ings er her og i god form. Jeg kan ikke garantere noe, men det ser bra ut for at han starter.

Om Oxlade-Chamberlain

– Fra første dag var han klar for hardt arbeid. Vi håpet at han ville ta neste steg hos oss. Han er et fantastisk talent, og har fortsatt mye å forbedre.

Om andre unggutter kan få sjanser nå

– For unge gutter handler det om å være klar når man får sjansen. Masterson er fortsatt en ung spiller, men fordi vi har lånt ut spillere som Wilson, Grujic, Ojo, Kent, Ejaria må vi bruke neste generasjon igjen. Det er talentfulle spillere, men de må brukes i de riktige kampene og på riktig tidspunkt.

Om Everton

– Jeg vet at Everton vil være motivert på høyeste nivå. De er sterke hjemme, har et godt lag og har et erfarent forsvar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]