– La oss gå nakne, ingen vil legge merke til det

Jürgen Klopp snakker om oppmerksomheten rundt Mohamed Salah.

13. apr 2018 kl 23.48 Arild Skjæveland

Før den siste kvartfinalen mot Manchester City, handlet det aller meste om Mohamed Salah. Ville han trene, og ville han rekke kampen?

– Da vi gikk ut for å trene på den åpne treningen før Champions League-kampen mot Manchester City, sa jeg: «Kom igjen alle sammen, la oss gå ut nakne, for det er ingen som vil legge merke til det. De ser kun på Mo», sier Jürgen Klopp til The Telegraph.

– Vi har en veldig god gruppe med spillere, og alle liker hypen rundt Mo. Mo er så takknemlig. Når vi nå skal til Roma tror jeg ikke oppmerksomheten vil bli mindre, sier manageren.

Vil ikke høre snakk om at topp fire er i boks

Semifinaletrekningen fikk mye oppmerksomhet da Klopp møtte pressen på fredag – men han vil ikke høre snakk om at topp fire er i boks. Liverpool har en ledelse på 10 poeng, med en kamp mer spilt. Tre seire på de siste fem vil være nok.

– Når jeg hører folk si at vi allerede er kvalifisert for Champions League neste sesong… Hvordan kan noen tenke at det er umulig at Chelsea vinner sine neste tre kamper?

– At vi bare skal konsentrere oss om Roma? Wow. Bournemouth er en veldig vanskelig kamp. West Brom kan ha rykket ned og kan spille god fotball uten press for sine supportere, og så kommer Stoke som kanskje ser på det som sin siste sjanse. Det er fullt kjør.

– Når folk konstant forteller deg at du er fantastisk er det første steg mot å ikke være fantastisk lenger. Vi må fortsette å være sinte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]