Liverpool kommer ikke til å stå i veien for Gerrard

U18-manageren er blitt tilbudt managerjobben i Glasgow Rangers.

27. apr 2018 kl 08.13 Einar Kvande

Steven Gerrard vurderer et tilbud fra Glasgow Rangers om å bli den skotske storklubbens nye manager, skriver velinformerte Paul Joyce i The Times.

Rangers ønsker at Liverpools U18-trener skal ta over etter Graeme Murty, som er midlertidig manager frem til sesongslutt på Ibrox.

Gerrard er i ferd med å avslutte sin første hele sesong som trener ved Liverpools akademi, og har imponert i måten han har håndtert den jobben på.

Joyce tror at 37-åringens avgjørelse avhenger av om han tror at Rangers er den riktige klubben å starte sin managerkarriere på seniornivå i.

The Times-journalisten opplyser at Liverpool-legenden er på en kort liste med kandidater som Ibrox-klubben har satt opp, og Gerrard vil få jobben om han ønsker den.

Krever ikke kompensasjon

Rangers-formann Dave King er en nær venn av Kenny Dalglish, og satt ved siden av Liverpool-ambassadøren da Liverpool slo Roma 5-2 på Anfield tirsdag kveld. Gerrard var også tilstede på kampen som ekspertkommentator for BT Sport.

Rangers sin nye speidersjef, Andy Scoulding, har tidligere jobbet sammen med Gerrard som analysemann for Liverpool og England. Gerrard var tilstede på Ibrox da Celtic vant 3-2 over Rangers i lokaloppgjøret i mars, og han var også der da hans juniorlag slo Rangers sitt reservelag 4-1 i en treningskamp i oktober.

Joyce skriver at Liverpool ikke kommer til å stå i veien for Gerrard, og Anfield-klubben kommer ikke til å be om noe kompensasjonsbeløp om de mister sin U18-manager. Gerrard hadde tilbud om managerjobben i MK Dons da han avsluttet sin spillerkarriere i 2016, men takket nei til den jobben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]