Vi fulgte pressekonferanse– Vi må stille med et meget sterkt lag mot WBA

Joe Gomez og Dejan Lovren er begge spilleklare.

20. apr 2018 kl 10.24 Arild Skjæveland

Lørdag kl. 13.30 spiller Liverpool borte mot West Bromwich. Fredag formiddag møtte Jürgen Klopp pressen, og kom med siste nytt på skadefronten.

Du kan se pressekonferansen i videovinduet over, eller lese hva han sa nedover i denne artikkelen.

At Wenger gir seg

– Først var jeg overrasket, men vi må respektere hans avgjørelse. Han var, og en med stor innflytelse i fotball. Han har hatt en strålende karriere, har en strålende personlighet, og er en stor mann i bransjen.

– Hvor mange år har han vært der? 22? Det er lenge! Han har alltid utviklet lag, fantastiske spiller, og lagene hans spilte fantastisk fotball. Jeg har beundret fotballen hans. Fra Tyskland var han alltid en stor rollemodell. Det vil bli annerledes uten ham.

Om å utfordre City neste sesong

– Vi må vente og se hva som skjer, men du ønsker alltid å gjøre det bedre enn året før. Det er minstemålet. Forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen med en Champions League-plass og rom for forbedring.

– Det handler om å prestere jevnt. Det største gapet mellom oss og Manchester City var ikke i enkeltkampene mot dem, men i de andre kampene.

Om Salah og toppscorertittelen

– Hovedmålet for Mo er å komme til Champions League igjen, og gå til finalen og forhåpentligvis vinne den. Det handler ikke om at vi nå skal begynne å få ham i situasjoner hvor han skal score. Vi må spille normal fotball.

Om Salahs form og lagoppstillingen

– Han har ingen fysiske problemer, og forhåpentligvis vil det forbli slik. Vi må stille med et veldig sterkt lag mot West Brom. Vi trenger poengene for å bli i topp fire.

– Før etter kampen kan vi tenke på Roma. Vi har ikke 25 spillere for øyeblikket og kan spille med to ulike lag i de forskjellige turneringene. Vi trenger alle spillerne.

Om manageryrket

– På oss er det alltid press, du har alltid stress. Det er ganske intenst. Men jeg elsker jobben. Jobber flest er ganske intense, men forskjellen er at vi alltid er i fokus.

Han nevner også hvordan media.

– Jeg husker da jeg kom hit 15. oktober. Jeg hadde tre dager på å forberede guttene, og alle i media ventet på påvirkningen i Tottenham-kampen! Det er galskap.

Skadesituasjonen

– Egentlig ingenting nytt om Adam og Emre. Begge er på god vei, og vi får se hva det vil bety til slutt. Det er mulig at de er med i en tropp igjen, og det er mulig at de ikke er det.

– Det eneste som er sikkert er at Matip er ute og blir med oss igjen til pre-season.

Clyne har slitt litt. Han har hatt et lite problem med en muskel. Dessverre etter enhelt vanlig økt. Han er antagelig ikke tilgjengelig i morgen.Resten er med, både Joe Gomez og Dejan Lovren. Gomez trener for fullt igjen, og Dejan trengte bare litt mer tid for å komme seg fra forrige kamp.

Om å møte WBA

– Banen kommer til å være tørr, og det er ting ikke alle tenker på. Vi må virkelig kjempe i denne kampen – ikke feire det vi har oppnådd så langt denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]