Roma vant med ti mann

Fikk Juan Jesus utvist før timen var spilt mot Chievo.

29. apr 2018 kl 00.02 Einar Kvande

På det tidspunkt ledet Roma allerede 2-0 hjemme på Stadio Olimpico, i generalprøven foran returkampen mot Liverpool. Patrik Schick gjorde det første målet etter ni minutters spill. Edin Dzeko doblet ledelsen fem minutter før pause.

Juan Jesus ble utvist etter 56 minutter, men Alisson reddet det påfølgende straffesparket. To kjappe mål av Stephan El Shaarawy og Dzeko igjen i det 65. og 67. minutt avgjorde kampen, og gjorde at vertene kunne senke skuldrene. Chievo fikk et trøstemål helt på tampen.

Roma stilte med følgende mannskap: Alisson, Juan Jesus, Federicio Fazio, Aleksandar Kolarov, Bruno Peres, Daniele De Rossi, Radja Nainggolan, Lorenzo Pellegrini (Mazime Gonalons 79), Edin Dzeko (Gerson 84), Stephan El Shaarawy, Patrik Schick (Kostas Manolas 60).

Med andre ord stilte Roma med et tilnærmet toppet mannskap, der sju av de som startet på Anfield også startet i dag. De som ikke startet på Anfield var Bruno Peres, Lorenzo Pellegrini, Stephan El Shaarawy og Patrik Schick. Sistnevnte kom innpå i pausen.

Manolas, som kom inn etter 60 minutter i dag, startet også på Anfield. Duoen Alessandro Florenzi og Cengiz Ünder ble sittende på benken gjennom hele kampen. De startet også på Anfield. Den siste som startet i den første semifinalen var nederlenderen Kevin Strootman. Han er ute med skade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]