SpillerbørsRuvet i egen 16-meter

Les vår vurdering etter 2-2 mot WBA.

21. apr 2018 kl 15.39 Lars Frøsland

Karius 6 - Gjør mye bra, men noen noen få bomturer trekker ned.

Gomez 5 - Gjør egentlig en bra førsteomgang, men forsvinner helt i andre. Lager unødvendige frispark, som får store konsekvenser.

Klavan 6 - Esteren gjør en match på det jevne. Han er av og til litt på etterskudd, men kompenserer ofte med gode involveringer når det trengs som mest.

Van Dijk 8 – WBA, som var livsfarlige på dødballer, hadde fort scoret flere hadde det ikke vært for nederlenderen som regjerte i Liverpools 16-meter. Nok en glimrende kamp av van Dijk. Liverpools beste.

Moreno 5 - Kanskje en litt typisk Moreno-kamp. Gjør noe bra, men det svake overskygger det positive. Litt heit i toppen, og havner for ofte på etterskudd.

Henderson 6 - En kamp helt på det jevne fra Henderson. Han løser ofte opp i floker, men de gode matchavgjørende involveringene blir det altfor få av. Samtidig ser vi at han stabiliserer Liverpools midtbane.

Milner 7 - I dag fikk vi se en mer driblende Milner. Noen flashbacks fra vingperioden hans tidligere i karrieren. Milner var ofte involvert i angrep, og var positiv i forkant av 1-0-scoringen.

Wijnaldum 5 - Han får målgivende på 1-0-scoringen, men akkurat den involveringen skjedde nokså ubevisst. Nederlenderen sliter med å involvere seg, og spilte seg nok ikke noe nærmere en startplass mot Roma til uka.

Salah 7 - På en måte en litt anonym kamp fra egypteren, men likevel er han en konstant trussel, og noterer seg på scoringslista med en ny flott chip.

Mané 7 - Mané har virkelig funnet seg til rette i en mer kreativ rolle. I forkant av 1-0 er det ren magi – når han finter seg til en fantastisk posisjon. En ny god kamp av senegaleseren.

Ings 6 – Herlig for Danny Ings når han setter inn 1-0 etter bare fire minutter. Engelskmannen har slitt enormt med skader, og nesten ikke fått spilletid under Klopp. Dette betyr nok enormt mye for selvtilliten hans. Han kan også bli en viktig joker i CL-

Oxlade-Chamberlain - Kommer rett inn og leverer en perfekt pasning til Salah, som scorer. Han var frisk, men i likhet med mange andre slurvet han mot slutten.

Firmino - Et innhopp der han ikke markerer seg særlig.

Lovren - Han var litt shaky de få minuttene han fikk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]