Spillerbørs:Ny scoring, ny assist – en ny fantastisk prestasjon

Se spillerbørsen etter den fantastiske kvartfinalen.

4. apr 2018 kl 23.10 Lars Frøsland

Karius 8 - Tyskeren får overraskende lite å bryne seg på, men gjør alt riktig når han involverer seg. Er trygg i feltet og kvikt ute for å avverge farlige situasjoner.

Alexander-Arnold 9 - Scouseren spiller kanskje sin beste kamp noensinne. Han var strålende mot Leroy Sane, som har storspilt hele sesongen, og fikk for alvor en «Manchester-revansje» etter den skuffende kampen på Old Trafford. Dette var moro.

Lovren 8 - Gjorde han egentlig noen feil? Kroaten var solid, stabil, moden og tydelig i alle sine involveringer. En helt annen spiller enn den versjonen som har blitt kritisert så heftig tidligere i sin Liverpool-karriere.

Van Dijk 8 - Noen helt få slurvete pasninger, men ellers en fantastisk forestilling av nederlenderen. Han dirigerer, vinner dueller og opptrer egentlig som en kaptein. 75 millioner pund well spent.

Robertson 8 - Nok en glimrende kamp fra skotten, som fort kan vise seg å være et av årets kjøp i hele Fotball-Europa. Timer alt defensivt riktig. Gjør kloke beslutninger når han skal klarere og når han skal ta større risiko.

Henderson 9- Noe av det beste Henderson har vist hele sesongen. Gikk i krigen og kom seirende ut – hver bidige gang. Kapteinen har fått mye kritikk denne sesongen, men i dag var enorm – og et uvær å møte for Silva, De Bruyne & co. Får dessverre et gult kort som gjør at han ikke kan spille returoppgjøret.

Milner 8 - Den gode formen fortsetter for engelskmannen. Han er så viktig, og når touchet og pasningsfoten sitter så til de grader, vet vi at han er til å stole på.

Oxlade-Chamberlain 8 - BOOM! For et treff når han øker til 2-0. For et nydelig skudd – helt rent på foten. Et perfekt treff, som sender The Kop til himmels. Klopp har funnet den perfekte posisjonen til oksen, selv om han måtte bytte da Salah ble skadet.

Salah 9 - En ny scoring, en ny assist - en ny fantastisk prestasjon. Salah brydde seg ikke om at det var Kompany og det formsterke City-forsvaret han møtte. Scoringen var kald og rolig, á la mot Palace forrige helg. Den målgivende pasningen til Mané, var enda mer imponerende. Han kjørte på og befestet sin posisjon som den beste spilleren i engelsk fotball. Måtte av med det som så ut som en lyskeskade. Liverpools beste.

Mané 8 - En flott kamp av ivrige og viljesterke Mané. Han noterte seg for en ny scoring, og bidro sterkt til å plage Citys forsvarsfirer i første omgang. Blir litt sliten, men jobber godt også i andre omgang.

Firmino 8 - Ikke like synlig i dag, ikke like dominerende, men trolig like viktig. Firmino gjør masse «bak kulissene», og bidrar til at Liverpool får tid og rom til å score tre i første omgang.

Wijnaldum 7 - Kom inn da Salah ble skadet, og gjorde en solid jobb på midten.

Solanke - Ble noe overraskende byttet inn, men klarte seg greit og markerte seg mest med defensiv jobbing.

Moreno - Kom inn for å hjelpe Robertson mot slutten. Bidro med energi og defensiv styrke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]