Trent frykter ingen før trekningen

Alexander-Arnold ville vise mot City at han ikke var noe svakt ledd.

11. apr 2018 kl 23.56 Arild Skjæveland

Fredag kl. 13.00 får vi vite hvem som blir Liverpools motstander i semifinalene i Champions League. Real Madrid, Bayern München og AS Roma er de mulige motstanderne de helrøde må komme forbi dersom de skal til finalen i Kiev.

Trent Alexander-Arnold frykter ingen før trekningen.

– Så langt i denne turneringen har det ikke vært et eneste lag som har gjort at vi har fryktet dem. Vi har vært påskrudd fra starten, og er med for å vinne, sier 19-åringen til Guardian.

– Vi kommer nærmere og nærmere muligheten til å vinne turneringen. Vi har tatt enda et steg nærmere finalen, og har to kamper til foran oss. Uansett hvem vi trekker på fredag vil vi se frem til kampen, og forhåpentligvis gå til finalen, sier han videre.

Duellen med Sané

Etter to tøffe kamper mot Manchester United og Crystal Palace, der han måtte tåle mye kritikk for duellene med Marcus Rashford og Wilfried Zaha, løftet han seg stort i sesongens hittil to største kamper mot Manchester City.

Leroy Sané har muligens vært Premier Leagues beste kantspiller denne sesongen, men Alexander-Arnold storspilte.

– Jeg tror Man City så på det og følte at jeg var det svakeste leddet. Kanskje det ga meg en innstilling som underdog, og jeg ønsket å motbevise det. Det var det jeg prøvde på – å vise dem at jeg ikke var noe svakt ledd.

– Jeg gjorde mitt beste på å vinne min personlige duell og hjelpe oss til å vinne kampene. Det var en annerledes test for meg. En større og hardere utfordring. Jeg måtte spille på et høyere nivå enn jeg har gjort tidligere. Nå vet jeg at jeg har det i meg. Dette er nivået jeg må være på for å holde standarden høy, og for å forhåpentligvis kunne spille i disse store kampene i Europa og komme fra det på topp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]