Ute i kulden i Bristol

Ryan Kents lånehopphold hos Bristol City har ikke svart til forventningene.

18. apr 2018 kl 20.21 Einar Kvande

De som har fulgt Ryan Kent under utlånet hos Bristol City, har sikkert lagt merke til at Liverpool-vingen ikke har fått særlig mye spilletid de siste ukene. Kent sluttet seg til Championship-klubben i januar, men City-manager Lee Johnson innrømmer at den unge Liverpool-spilleren ikke har innfridd de forventningene som han hadde til ham.

– Ryan har ikke gjort det så bra for vårt lag som vi hadde håpet på, av en eller annen grunn, sier Johnson til Bristol Live.

– Vi hadde store forventninger til ham da han kom til klubben, men det har ikke fungert slik vi alle håpet at det ville gjøre, uvisst av hvilken grunn.

– Vi har en tropp som forstår hverandre, og som har kjent hverandre lenge, så det er ikke alltid enkelt å komme inn i en slik stall.

548 minutter

– Men la meg si det med en gang, Ryan er en meget god spiller. Dersom noen hadde sagt til meg at han var en 20-åring som hadde kommet fra vårt eget akademi, ville jeg sagt at han er en spiller som vil være verdt 10 millioner pund om noen år, avslutter Johnson.

Kent har spilt 548 minutter med førstelagsfotball for The Robins. Han har startet seks kamper, og har kommet inn fra benken i fire. Han har notert seg for to målgivende pasninger for utlånsklubben sin, men har ikke scoret mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]