Bekrefter at Ronaldo rekker finalen

Zinedine Zidane tror han vil ha en full tropp til rådighet når Real Madrid møter Liverpool i Kiev.

8. mai 2018 kl 14.26 Einar Kvande

Cristiano Ronaldo tråkket over på den ene ankelen i søndagens El Clasico. Nå bekrefter Real Madrid-manager Zinedine Zidane at skaden ikke er alvorlig, og sier at lagets store stjerne vil bli spilleklar igjen til Champions League-finalen mot Liverpool.

Angriperen ble byttet ut i pausen av søndagens 2-2 kamp mot Barcelona.

– Alle de skadede spillerne vil rekke finalen - Cristiano, Isco og Carvajal, siteres Zidane av Mirror.

– Cristiano er den som vil være lengst ute. Det er bare to dager siden han ble skadet. Men han er i god forfatning. Han går helt normalt, opplyser Zidane.

Kan få spilletid i den siste ligakampen

– Vi vet ikke når han vil være tilbake i trening med resten av laget, eller om han vil være tilbake til Villarreal-kampen. Det hadde vært perfekt om alle hadde vært spilleklare til den siste La Liga-kampen.

– Ingen vil ha problemer med å rekke finalen. Da vil alle være 150 prosent klare.

Marca skriver at Ronaldo trolig vil være satt på sidelinjen i en uke. Det betyr at han er uaktuell til onsdagens kamp mot Sevilla og også når Celta Vigo kommer på besøk lørdag.

Avisen skriver at Real Madrids store stjerne forventes å være tilbake i trening mandag i neste uke, og at han dermed kan få litt spilletid i Reals siste ligakamp for sesongen mot Villarreal den 20. mai. Den spilles seks dager før Champions League-finalen i Kiev.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]