Sett opp hvem du mener bør starte finalen:Blir det disse 11, Klopp?

Finalen i Champions League er bare timer unna. Hvem mener du bør starte?

26. mai 2018 kl 09.09 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp har tatt ut 24 spillere til Kiev. I troppen er Karius, Clyne, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Salah, Henderson, Klavan, Moreno, Mane, Lallana, Mignolet, Can, Robertson, Ings, Solanke, Phillips, Jones, Ward, Woodburn, Camacho, Alexander-Arnold.

– Jeg blir overrasket om ikke laget er det samme som har vært førstevalget i de siste kampene, sier ansvarlig redaktør i supporterklubben og redaktør for The Kopite, Torbjørn Flatin.

– Jeg kan ikke se noe annet enn at Alexander-Arnold, van Dijk, Lovren og Robertson starter bak. Det kan muligens være noen alternativer på midtbanen, men jeg tror Henderson, Milner og Wijnaldum er inne der. Selv om Can blir erklært skadefri og klar, blir jeg overrasket om det blir på noe mer enn benken fra start på han og Lallana. De tre på topp sier seg selv, sier Flatin.

Ville ikke satt inn Clyne

19 år gamle Alexander-Arnold er jo blitt utpekt som «et svakt ledd» i endel storkamper. Ville du vurdert Clyne isteden?

– Ikke ut i fra det Clyne har vist. Hadde han kommet inn og gjort et par gode kamper hadde det vært noe annet, men jeg synes ikke han har gitt inntrykk av å være hundre prosent matchfit.

Hva mener du blir viktig for Liverpool i denne finalen?

– Det blir veldig viktig å ikke være passive, slik som i åpningen mot Man City borte. Jeg føler Klopp var inne på det på pressekonferansen der han snakket om at man må være modige. Dette er en finale og den preges av det som skjer. Jeg tror Liverpool vil gå ut aggressivt og stresse Real, blir vi for avventende er vi ute å kjøre. Man kan snakke mye om hvilke spillere som er viktige i hvert lag også, men jeg tror det viktigste er at hele Liverpool-laget er påskrudd. Da tror jeg de er i stand til å skape trøbbel, og det har de vist at de får til neste når som helst. Men selvfølgelig har også Real muligheten til å skape problemer for Liverpool.

Vinnerskaller

– Vinnerskallene i Real er noe av det jeg frykter mest med det laget. De har en utrolig erfaring med typer som Ramos og Ronaldo, som har vært med på dette gang på gang tidligere. De har også matchvinnere på midtbanen, som vi ikke har i samme grad. Der kommer igjen det kollektive inn. Det er mye snakk om Alexander-Arnold eller Salah mot Marcelo, men jeg har følelse av at det vil bli mer avgjørende å presse dem i senk som lag. Å hindre typer som Modric og Kroos å styre kampen, tror jeg vil være høyt oppe på Klopps tavle før kampen. Liverpool har også hatt en optimal oppladning.

– Det vil være naturlig å holde Real som favoritt, men samtidig har jeg en god følelse for at vi kan skape trøbbel for dem. Vi kommer til å vinne på tribunen, det er jeg overbevist om, og Liverpool kan dette her.

– Det blir utjevnet av at vi møter et lag som har vunnet masse, og som er i finale etter finale, men Liverpool kan også finaler. Jeg er ikke så redd for at vi ikke har spilt en slik finale på 11 år. Jeg har en bra følelse og tipper 4-3 til Liverpool.

Ta ut dine 11

Hvem mener du bør starte? Bruk vår «lagvelger», ta ut hvilke 11 du mener Jürgen Klopp bør starte med i kveld, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Disse har fansen valgt

Scroll i vinduet under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]