TYNN TRÅD:  Chelsea avhengig av at Liverpool taper mot Brighton, som ikke har noe å spille for.

Chelsea snublet mot Huddersfield

Nå kan Liverpool sikre topp 4 med uavgjort søndag.

Chelsea startet uten viktige Eden Hazard, og klarte ikke brasene mot Huddersfield som kjempet med nebb og klør for det ene poenget som ville sikre Premier League-plassen neste sesong. 

De blå fra London hadde lenge initiativet uten å skape så mye, men det var Huddersfield som i det 50. minutt tok ledelsen ved Laurent Depoitre. 

Chelsea fikk ikke lenge etter en utligning av Marcos Alonso. Etter en nervepirrende andreomgang for begge lag og røde supportere som fulgte med, holdt Huddersfield plassen i Premier League og hjalp samtidig Liverpool i kampen om 4.-plassen. 

Klopps gutter ligger nå to poeng over Chelsea, og vil takket være en overlegen målforskjell kunne sikre Champions League-spill med kun uavgjort mot Brighton på søndag.

Tottenham vant

Rafa Benítez og Newcastle klarte ikke å hjelpe Liverpool med å beholde tredjeplassen på tabellen. En perlescoring av Harry Kane sørget for en 1-0-seier som dermed sikret Spurs 4 poeng klaring til Chelsea og CL-plass neste sesong.

Med det ligger den engelske landslagsspissen på 28 mål, tre bak Mohamed Salah i kampen om å bli toppscorer i Premier League. 

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
15.10.2018 kl 06:19

Vurderer helt nye løsninger for Anfield Road End

Liverpool FC er ikke sikre på om de planene de har fått byggetillatelse for er gode nok.

+
14.10.2018 kl 21:43

Undersøkes mandag

Det rapporteres å være en lyskeskade Mohamed Salah har pådratt seg.

+
14.10.2018 kl 17:35

Har tapt tre av fire kamper som Skottland-kaptein

Andy Robertson har ikke hatt noen heldig start på karrieren som landlagskaptein for Skottland. I kveld ble det tap for Portugal på Hampden Park.

+
14.10.2018 kl 16:55

Henderson drar ikke hjem

Jordan Henderson blir værende sammen med England-troppen selv om han ikke får spille mandagens kamp mot Spania i Sevilla.

+