Christie-Davies følger i fotsporene til Solanke

Liverpool er i ferd med å signere nok en ung spiller som ikke lenger har kontrakt med Chelsea.

15. mai 2018 kl 20.11 Torbjørn Flatin

Bildet over er ikke trikset med, det er Isaac Christie-Davies iført Liverpool-drakt. Den nå 20 år gamle midtbanespilleren trente med Liverpool i mars, inkludert prøvespill for Liverpool U23.

Nå hevder flere nettsteder at Christie-Davies skal ha blitt enig med Liverpool om en avtale, etter at hans siste og ettårige kontrakt med Chelsea ikke ble fornyet.


Aldersbestemte landskamper

Født i Brighton 18.oktober 1997 er Isaac en måned yngre enn Dominic Solanke, som han har vært sammen med på akademiet til Chelsea. Christie-Davies reiste til Chelsea som 11-åring fra Brighton.

Siden har han blitt nasjonal juniormester med Chelsea i 2014-15 og 2015-16, og den sistnevnte sesongen var han også med å vinne UEFA Youth League. Han har også tre landskamper både for England U16 og England U17.

Ikke uvanlig for spillere i junioravdelingen til Chelsea har han imidlertid hatt vanskeligheter med å ta steget fra klubbens ungdomslag og til førstelaget.


Målgivende pasninger

Isaac Christie-Davies er en offensivt anlagt midtbanespiller som både kan spille sentralt og på venstresiden, og hvor han er kjent for å bidra med mange målgivende pasninger.

Etter at karrieren har stått noe i stampe de siste par årene vil Christie-Davies nå håpe på mer tillit og sjanser på førstelaget i Liverpool under ledelse av Jürgen Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]