«Dette er spillerne Liverpool ønsker»

Liverpool Echo har satt opp noen aktuelle navn etter at Jürgen Klopp bekreftet at man er «ute etter et par spillere».

6. mai 2018 kl 14.31 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp har uttalt at man ønsker å sørge for at det blir en sterkere stall til neste sesong, og at det vil bli hentet «et par» nye spillere. Et par i denne sammenheng kan fort være mer enn to, og da regnes trolig ikke Naby Keita som er signert og kommer fra Leipzig.

Ifølge Liverpool Echo er de mest aktuelle transfermålene til Liverpool pr. i dag Jorginho og Christian Pulisic. Dette skal være spillere som følges nøye på Anfield.

Jorginho en sterk og defensiv anlagt midtbanespiller hos Napoli, en 26-åring som er født i Brasil men nå er italiensk landslagsspiller.

Christian Pulisic er en spiller som Klopp kjenner fra Borussia Dortmund. Han er en amerikansk 19-åring, som er en offensiv midtbanespiller/ving og som kan være aktuell etter å fylle skoene etter Philippe Coutinho.

Echo nevner i tillegg Alisson, som nå skulle være velkjent som keeper for Roma, men de tror at prisen som romerne vil forlange kan skape problemer for en mulig overgang. I pressen har det vært nevnt et beløp i størrelsesorden £70-80M.

Avisen tar også med 21-år gamle James Maddison hos Norwich som en spiller Liverpool har blitt linket til. Det er også en midtbanespiller og kan være en mulig erstatter for Emre Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]