Jordan Henderson: – Gomez ofret seg selv for laget

Jordan Henderson mener Joe Gomez symboliserer hvordan Liverpool-spillerne prioriterer laget foran seg selv.

13. mai 2018 kl 12.10 Arve Vassbotten

I kampprogrammet før søndagens oppgjør med Brighton, takker Jordan Henderson supporterne for en fantastisk innsats gjennom sesongen. Men han drar også fram en enkeltspiller som har strukket seg langt for Liverpool denne sesongen.

«Den siste delen av sesongen har ikke vær noen enkel reise på noen måte, for troppen har blitt tynnslitt. Joe Gomez ble den siste spilleren som har fått sesongen avsluttet tidlig på grunn av skade denne uka, og flere av de andre spillerne har bedt om at hans bidrag blir nevn spesifikt for å symbolisere hva dette laget handler om», skriver Jordan Henderson.

Unggutten fikk en vridning i ankelen tidlig i oppgjøret mot Stoke, men fullførte hele kampen. Den 8. mai kom meldingen om at høyrebacken hadde gjennomgått en ankeloperasjon.

Dermed er sesongen over for hans del. Det betyr at han går glipp av både Champions League-finalen og VM i Russland. 20-åringen vil være tilbake når preseason-treningen starter i juli.

– Laget kommer først

«Joes ankel har ikke vært bra på en stund, men han satte laget først ved å gjøre seg selv tilgjengelig for spill, selv om det var en risiko fra et personlig ståsted. Grunnen til at vi har hatt så mange store og minneverdige øyeblikk denne sesongen er på grunn av holdninger fra folk som Joe. Laget kommer først, og det individuelle kommer på andreplass - det å være villig til å ofre seg selv for gruppen.»

«Dette er en holdning som er for å bli i vår garderobe, og det er enda en grunn til at vi kommer til å ha gode øyeblikk og minner også i de kommende sesongene og ikke bare denne», skriver Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]