Kneskaden er alvorligere enn først antatt

Alex Oxlade-Chamberlain kan ikke regne med å være tilbake i spill før i november.

14. mai 2018 kl 13.40 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain sin kneoperasjon var vellykket, men James Pearce i Liverpool Echo melder at midtbanespilleren må belage seg på et mye lengre skadeavbrekk enn først antatt. Den tidligere Arsenal-spilleren kan ikke regne med å være tilbake på banen før i november måned!

Ox fikk den alvorlige båndskaden i den første semifinalen i Champions League mot Roma den 24. april. Spilleren, som for tiden går på krykker, har begynt sitt rehabiliteringsprogram på Melwood.

Liverpool har vært tilbakeholdne med å tidfeste når den engelske landslagsspilleren vil være tilbake i spill, men man håpet likevel at 24-åringen skulle bli klar til sesongstarten i august. Echo forstår det imidlertid slik nå at seks måneder ute etter operasjonen er det beste man kan håpe på. Dermed må Jürgen Klopp unnvære Oxlade-Chamberlain helt frem til november.

Oxlade-Chamberlain gjorde fem mål på 42 kamper i sin første sesong som Liverpool-spiller. Skaden fører til at han går glipp av både Champions League-finalen med Liverpool og VM i Russland med England.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]