LFC berømmer de som reiste til Roma

Klubben takker alle de som tok turen til Olympiastadion for sin gode oppførsel.

3. mai 2018 kl 15.57 Torbjørn Flatin

Etter at Liverpools supportere ble utsatt for vold fra tilreisende fra Roma i forbindelse med den første kampen på Anfield, var det sterke sikkerhetstiltak i sving i forbindelse med returen i Italia.

Både før, under og etter kampen skal det imidlertid etter det vi har forstått vært minimalt med negative hendelser. Det gjelder ikke minst de tilreisende fra Merseyside og andre steder av verden som kom for å støtte de med en liverbird på brystet.

Liverpool FC har i dag kommet med denne uttalelsen på sin hjemmeside:

«Liverpool Football Club vil gjerne takke sine supportere som reiste til Roma på onsdag kveld i forbindelse med kampen i Champions League på Stadio Olimpico for deres eksemplariske oppførsel.»

«LFC setter også pris på de betydelige ressursene som ble satt i verk av AS Roma, UEFA, Merseyside police, italiensk politi og sikkerhetsstyrker i Roma som sørget for at alle fans kunne nyte godt av et sikkert besøk i Roma.»

Politiet i Liverpool, gjennom chief superintendent Dave Charnock, har i tillegg kommet med følgende uttalelse:

«Jeg ønsker å berømme Liverpools fans for deres eksepsjonelt gode oppførsel under gårsdagens kamp mot Roma. Det var godt humør og ingen alvorlige hendelser å rapportere om. Jeg ønsker også å takke vakter og stab fra Liverpool Football Club for deres støtte og assistanse.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]