Spillerbørsen:Mané friskest på en tung dag

Liverpools spillere virket preget av et hardt kamp-program og få bytter på laget de siste kampene, i bortemøtet med Chelsea.

6. mai 2018 kl 20.05 Torbjørn Flatin

Vår spillervurdering mot Chelsea:

Loris Karius 6 – Keeperen gjorde vel ingen spesielle feil, selv om manøveren da Hazard avsluttet sitt lange raid ved første stolpe var noe rar. Hurtige og gode igangsettinger.

Nathaniel Clyne 4 – Det så ut som at han løp i sirup da han ble byttet inn i forrige ligakamp, og bekreftet på Stamford Bridge at han er milevis unna noe som kan minne om finaleform. Rusten og upresis.

Dejan Lovren 5 – Han blir nok nevnt en del i forbindelse med baklengsmålet og kanskje kan han reagere raskere og være mer i kroppen på Giroud, men når franskmannen først har vunnet kappløpet er det vanskelig. Ujevn i fremspillene, som forsvaret generelt var.

Virgil van Dijk 6 – Store Virgil hadde som vanlig bra kontroll i lufta, men Klopp skal ha gitt ham en del pepper for ikke å spille ballen tidligere og hurtigere. Kan enda bedre, som de fleste i helrødt i dag.

Andy Robertson 5 – En av de som virket mest preget av en hard tur og kamp til Roma, og når gløden ikke er der da er mye borte for Andy.

Trent Alexander-Arnold 5 – Startet ganske brukbart på midtbanen, men ble etter hvert veldig seig i sitt spill som gjorde at han mistet ballen en del og også kom sent inn i situasjoner som bidro til slurv.

James Milner 5 – Veteranen virket å få en skikkelig smell ganske tidlig og fikk en bokstavelig talt tung ettermiddag. Virket helt utkjørt, noe som er forståelig med det kjøret han har opplevd i det siste.

Georginio Wijnaldum 6 – En av de i rødt med mest energi, som var bidro til å vinne ballen en del uten at det ble så veldig mye ut av det.

Sadio Mané 7 – Liverpools klart beste i 1.omgang, hvor han virket pigg og var skuddvillig. Ga også inntrykk av å være den som kanskje kunne fått hull på byllen etter pause, men kom aldri helt til foran mål.

Roberto Firmino 6 – God til å være målskive framme i midten, men det gikk litt på seigt gir med «Bobby» også i dag og manglet skarphet inne i straffefeltet.

Mohamed Salah 5 – Toppscoreren fikk korrekt gult kort for filming og virket passe flau over det. Var milevidt fra sitt beste.

Jordan Henderson 5 – Vi tok oss i å savne driven til Hendo underveis i kampen, men da han kom inn og fikk en drøy halvtime greide heller ikke han å få liv i en kamp svar like tam som sola var varm.

Dominic Solanke – Unggutten spilte et kvarter på topp sammen med Salah og fikk en vanskelig jobb. Hadde et par hederlige headingforsøk uten virkelig å true Courtois.

Alberto Moreno – Fikk noen få minutter helt mot slutten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]