Video:Emre Can har sjanse til å bli spilleklar til finalen

Jürgen Klopp sier at Loris Karius virkelig har tatt vare på muligheten etter at han kom inn som førstevalg igjen. Sjanse for at Emre Can kan bli klar til finalen i Kiev.

4. mai 2018 kl 14.00 Torbjørn Flatin

Om å ha "to lag" på de to neste kampene
JK: - Nei, det er ikke mulig. Vi har to nye semifinaler mot Chelsea og Brighton, vi tenker ikke på noe annet. Deretter har vi to uker før vi skal spille finalen. Vi fokuserer nå på å være hundre prosent forberedt til kampen mot Chelsea.

Om Steven Gerrard til Rangers
- Jeg ønsker ikke å kommentere det før det er offisielt klart og Steven selv har uttalt seg om det.

Om Loris Karius
- Jeg er veldig fornøyd med hans utvikling og fremgang, og jeg er sikker på at han har mye mer å gå på. Han har virkelig tatt vare på sjansen. Han har en stor del i det at vi er blitt mer stabile defensivt.

- Etter at han hadde brukket sin hånd tidlig i Liverpool er det klart at jeg satt ham for tidlig inn på laget igjen.

- Jeg har samtidig ikke noe galt å si om Simon Mignolet, som presser hardt på om startplassen.

Om hvorfor det er så viktig å være topp fire
- Champions League er den store turneringen i Europa, det er der vi ønsker å være og vi har vist at vi kan høre hjemme der. Vi ønsker å kjempe med de beste lagene i verden. Samtidig er det et finansielt spørsmål, det er klart.

Resultatene etter harde kamper i Europa har ikke vært så bra?
- Det kan være til bekymring, men samtidig er det et faktum og noe du bare må håndtere. Vi har skiftet på lagene til kamper mot Everton, West Bromwich og Stoke. Lag som West Bromwich og Stoke går til kampen med utgangspunkt om å kjempe og å holde nullen, og det er intenst og tøft. Everton er et lokalderby. Å få uavgjort i disse kampene har ikke vært helt det vi ønsket. Nå får vi en helt annen utfordring mot Chelsea og den er vi klar for.

Angående troppen
Klopp bekrefter at det ikke er noen nye problemer etter kampen i Roma onsdag kveld. Adam (Lallana) hadde sin første virkelige spilletrening i går i Roma, noe som er bra. Det vil bli tatt en avgjørelse angående Emre Can om han skal begynne med full trening igjen førstkommende mandag, og som vil være viktig i forhold til om han kan bli klar til finalen i Kiev.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]