Salah må fly mellom prisutdelinger

Prisdrysset fortsetter for populære Mohamed Salah, som i kveld må sette seg på et privat jetfly skal han rekke å hanke inn prisene som blir ham til del.

10. mai 2018 kl 14.35 Einar Kvande

I kveld opplever Mohamed Salah en uheldig stemnekollisjon. 2018 LFC Players' Awards arrangeres på Anfield samtidig som engelske sportsjournalister skal dele ut sin pris til årets spiller i Premier League i London. Det betyr at egypteren må ut på flytur mellom de to arrangementene, melder ESPN.

Salah vil først være tilstede på Anfield, hvor det forventes at han blir kåret til årets spiller i Liverpool FC. Vingen har knust rekord etter rekord i klubben, og har notert seg for 43 mål med to kamper igjen å spille denne sesongen.

Første afrikaner som får journalistenes pris

Etter å ha mottatt prisen på Anfield setter Salah seg så på flyet til London, der han vil motta den gjeve prisen som The Football Writers' Association deler ut på sin årlige middag. 25-åringen fikk beskjed om at han hadde vunnet journalistenes avstemning tidligere denne måneden. Han blir dermed den første afrikanske spilleren som mottar denne prisen.

Salah ble som kjent tidligere i vår kåret til årets spiller i Premier League av spillerne selv, og har dermed gjort rent bort på denne type spillerkåringer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]