Høyt til værs!  Roberto Firmino og Mohamed Salah fyrer på alle sylindrerne om dagen.

Statistikk før Roma v LFC:Scoringsorgie med Salah & Co

Behøves det noen tall å styrke seg på før en antatt nervøs semifinale-kveld? Se hvordan Liverpool har statistikken på sin side før møtet med Roma.

Dette er en kamp mellom et Roma som ikke har sluppet inn mål i Champions League denne sesongen, mot et Liverpool som har scoret i hver eneste bortekamp i Europa.

Liverpool har tapt bare en av sine siste sju besøk i Italia, men totalt bare to innslupne mål og hvor buret har blitt holdt rent i seks av kampene.

Liverpool har aldri blitt slått ut av en E-Cup etter en ledelse med minst tre mål fra første kamp, noe som har vært tilfellet 21 ganger.

Laget til Jürgen Klopp har scoret 44 ganger i Europa så langt denne sesongen, som er mest i klubbens historie. 11 scoringer hver av Mohamed Salah og Roberto Firmino er foran den tidligere rekorden til Dean Saunders med 9 mål.

De rødes superrekke Firmino, Salah og Sadio Mané har scoret 30 mål til sammen i Champions League 2017/18. Bare en gang tidligere i historien har Liverpool som lag nettet flere ganger, da de scoret 34 ganger i Champions League i 2007-08.

Klopp har bare opplevd to tap med Liverpool i 26 kamper i Europa, noe som er den beste statistikken til noen manager på Anfield over like mange kamper.


Kilde: Ged Rea, www.liverpoolfc.tv