PodcastSiste YNTA med Rasmus Wold

Wold gir seg som programleder for YNTA – og siste episode ligger ute nå.

29. mai 2018 kl 10.58 Arild Skjæveland

I sesongens siste episode av podcasten You’ll Never Talk Alone har Rasmus Wold med seg Henrik Palm Strand, Thommas Sletten og Øyvind Berdal.

Finalen i Kiev, Loris Karius, Mohamed Salah og Sergio Ramos er naturlig nok tema – og det er også transfersommeren og sesongoppsummering.

Samtidig melder Wold at han gir seg med podcasten, etter tre år. Men den skal fortsette under nye folk. Hvem, er foreløpig ikke klart.

– Høsten blir for travel med mye utenlandsjobbing og andre altoppslukende prosjekter, og strikken er allerede tøyd så langt det går. Men YNTA fortsetter til høsten med svært kyndige folk, så det er ingen grunn til panikk!Jeg vil gjerne få takke alle dere lyttere for at dere har hørt på og for engasjementet deres med kommentarer og lytterspørsmål uke etter uke, skriver Wold på YNTA sine Facebook-sider.

– Det har vært tre fantastiske år, og jeg er veldig glad for alt jeg har lært og alle menneskene jeg har møtt gjennom YNTA, så tusen takk til alle som har vært gjester også! Jeg er veldig stolt av podcasten og det jeg har fått til. Dette er litt vemodig, men jeg kommer forhåpentligvis sterkere tilbake som gjest når det passer. Da jeg startet var Rodgers fortsatt manager, og laget lå på 8.plass i Premier League. Mye har skjedd siden den gang, og fremtiden er lys! Tusen takk for en fantastisk reise. YNWA.

Last ned episoden i iTunes– eller lytt til den direkte i din nettleser under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]