Sturridge bidro til at Liverpool beholdt 3.plassen

Innbytter Daniel Sturridge var involvert da West Bromwich scoret et sent seiersmål hjemme mot Tottenham.

5. mai 2018 kl 18.13 Torbjørn Flatin

På overtid presset et bra innlegg fra Daniel Sturridge frem en corner for West Bromwich. På typisk West Bromwich vis ble hjørnesparket trykket inn av Jake Livermore og kampens eneste mål i hjemmemøtet med Tottenham var et faktum.

Tre poeng til West Bromwich gjør at de fortsatt har et lite håp om fornyet kontrakt i Premier League, på en dag hvor Stoke rykket ned.


Målløs Kane

Tottenham ble dermed stående på 71 poeng, et poeng bak Liverpool og med to kamper igjen for begge lagene. Tottenham har hjemmekamper mot Newcastle og Leicester igjen, mens Liverpool som kjent reiser til Chelsea i morgen og avslutter på Anfield mot Brighton neste søndag.

Det betyr også at Harry Kane blir stående på 27 scoringer, og er fortsatt fire etter toppscorer Mohamed Salah.

Utlånte Daniel Sturridge kom inn etter 74 minutter for West Bromwich og var umiddelbart farlig frempå da han presset Kane til nesten å sende ballen i eget nett. Siden var han ikke mye involvert, før situasjonen med scoringen på overtid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]