Tilbake i klubben - men kan ikke hjelpe førstelaget i en krisesituasjon

Flere av Liverpools utlånte spillere har nå returnert til Melwood, men de er ikke spilleberettiget for Liverpool i siste ligakamp mot Brighton.

11. mai 2018 kl 13.09 Einar Kvande

Hull City bekreftet i dag at Harry Wilson har returnert til Liverpool etter å ha gjort sju mål på 14 kamper for Championship-klubben. Wilson er en spiller en skadeskutt Liverpool-tropp hadde hatt god bruk for i serieavslutningen mot Brighton, men regelverket tillater ikke spill for Liverpool igjen før neste sesong.

I regelverket punkt 53.1.4 heter det at en spiller hvis lån utløper ved sesongslutt ikke kan spille for moderklubben dersom denne har gjenstående ligakamper etter at utlånsklubbens sesong er over.

Liverpool.no har ikke klart å bringe på det rene om det samme gjelder også for Champions League-finalen, men dette er noe som kanskje kan bli tema på Jürgen Klopps pressekonferanse senere i ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]