Jürgen Klopp -  er forventet å både styrke laget og troppen til sommeren.

James Pearce, Liverpool Echo:Tror Liverpool vil bruke mye penger på å styrke stallen i sommer

Journalisten som følger de røde tettest har svart på spørsmål fra leserne.

Vi har oppsummert noen av de mest interessante svarene til James Pearce etter et nettmøte mandag ettermiddag.


Om transfers:

Tror Liverpool vil styrke sentrallinjen og han blir overrasket om ikke Jürgen Klopp bruker store midler til det da dette vil være tilgjengelig for manageren.

Klopp vil være ute etter en angriper for å erstatte Philippe Coutinho. Nabil Fekir er en spiller som Liverpool har under observasjon, men Pearce kjenner ikke til at det har vært noen forhandlinger om spilleren, langt mindre at en avtale skal være i orden.

Midtbanen behøver å styrkes, i tillegg til Naby Keita, ikke minst siden det er forventet at Emre Can forlater klubben og Alex Oxlade-Chamberlain nå vil være ute lenger enn forventet. Pearce tror også det vil bli hentet inn en midtstopper til.


Om keepersituasjonen:

Innkjøp av en keeper vil være på agendaen da det er vanskelig å se at Simon Mignolet blir værende. Pearce mener Klopp står overfor en vanskelig avgjørelse med å satse videre på Karius som førstekeeper eller ikke, og hvorvidt keeperen som kommer inn er ment som første- eller annetvalg. Han mener at Loris Karius ikke er på samme hylle som De Gea eller Courtois, og tviler på om han vil bli det i fremtiden. Liverpool liker Alisson hos Roma, men det er en følelse av at det kan bli vanskelig å få ordnet en handel p.g.a. et skyhøyt forlangende.

Journalisten hevder at rykter om at engelske Jack Butland hos Stoke kan være aktuell som nonsens.


Om Brewster, Grujic, Solanke og Origi:

Den unge spissen Rhian Brewster har nektet å skrive under en profesjonell kontrakt både som 17- og 18-åring og kan forlate klubben til sommeren for å prøve å sikre seg mer førstelagsfotball. Noe som Pearce undrer seg over siden han er høyt verdsatt i LFC og forventes å få sjanser til kommende pre-season.

Marko Grujic er en annen som må benytte pre-season godt, etter et bra låneopphold hos Cardiff. Pearce tror at serberen har en fremtid på Anfield, men at han er alt for god til U23 fotball.

Dominic Solanke vil fortsatt være i klubben, uten tvil, mens Klopp vil ha samtaler om fremtiden til Divock Origi. Belgiske Origi har vært på utlån til Wolfsburg, men uten helt å slå til som Liverpool ønsket.


Positivt og negativt:

På spørsmål om spillere som har vært positive og negative i forhold til forventningene, trekker Pearce fram toppscorer Mo Salah som den opplagte suksesshistorien.

Andy Robertson er imidlertid ikke langt etter, og Virgil van Dijk også har vært overraskende god så tidlig etter sin store overgang fra Southampton. Andre gode nyheter er fremgangen til Trent Alexander-Arnold og hvordan James Milner har stått frem igjen.

Pearce forventet mer av Joel Matip, men håper at midtstopperen kan få en skadefri neste sesong og da vise seg fra en mye sterkere side.


Om Zeljko Buvac:

James Pearce tror at hele bakgrunnen for at Buvac forlot klubben en gang vil se offentlighetens lys, men at Liverpool fastholder at han kun er ute for resten av sesongen av personlige årsaker. Rykter om at Buvac ville komme tilbake til finalen i Kiev avvises.

James Pearce -  følger Liverpool FC for Liverpool Echo.
Del

James Pearce

02.07.2018 14:19

James Pearce:– Situasjonen er annerledes enn med Coutinho og Suarez

Liverpool Echo-journalisten mener Mohamed Salah har tettere bånd til Liverpool enn hva den sør-amerikanske duoen hadde.

23.06.2018 08:35

– Ikke ute etter Pope eller Strakosha

Liverpool Echo avfeier påstandene om at de røde ønsker målvaktene.

22.06.2018 00:02

– Det blir interessant etter VM

Overgangssagaen om Nabil Fekir er trolig ikke over.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.10.2018 kl 08:40

Før kampen på under minuttet

Her er noen nøkkelfakta før oppgjøret mellom David Wagner og Jürgen Klopp.

+
20.10.2018 kl 08:38

Liverpool er blitt mer modne og smartere i sitt press

Den måten motstanderne spiller på har påvirket Jürgen Klopp og Liverpool i måten de igjen presser motstanderne.

+
19.10.2018 kl 22:45

Tilpasning til større defensiv trygghet har gått utover angrepet

Jürgen Klopp innrømmer at hans lag har mistet noe offensiv rytme som følge av at det er blitt tettet bedre igjen bakover.

+
19.10.2018 kl 21:52

Mané er det usikre kortet

Det er kommet mer klarhet i Liverpools skadesituasjon, men Jürgen Klopp er fortsatt usikker angående Sadio Mané.

+