Tror Ronaldo rekker finalen

Real Madrids store stjerne fikk en ankelskade mot Barcelona i går, og skal gjennom grundige undersøkelser i dag.

7. mai 2018 kl 10.54 Einar Kvande

Cristiano Ronaldo fikk en ankelskade da han scoret Real Madrids første utligningsmål i 2-2 kampen mot Barcelona på Camp Nou i går.

Han skal ha en scan for å finne ut det fulle omfanget av skaden i løpet av dagen i dag. Real Madrid-ledelsen tror imidlertid at deres store stjerne vil bli spilleklar til Champions League-finalen mot Liverpool om snaue tre uker.

43 mål

33 år gamle Ronaldo har gjort 43 mål på 42 kamper denne sesongen, men klarte bare å spille en omgang mot Barcdelona før han måtte byttes ut.

– Vi er ikke bekymret med tanke på finalen. Han er ikke i god forfatning nå, men jeg tror det bare dreier seg om en liten skade. Det var bare en bevegelse som ble feil, uttalte Real-manager Zinedine Zidane etter kampen i går.

– Jeg kan ikke si hvor lenge han vil være ute. Han vil ha en scan i morgen, la manageren til.

Skal spille tre kamper til før finalen

For Real Madrid gjenstår det kamper mot Sevilla, Celta Vigo og Villarreal før de setter kursen mot Kiev, og Champions League-finalen mot Liverpool den 26. mai.

Lagene møttes også i Europacupfinalen i 1981. En finale som Liverpool vant 1-0 takket være en scoring av venstreback Alan Kennedy.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]