– Vi investerer i spillerstallen hver sommer

Liverpool-eier John W Henry lover å styrke stallen ytterligere i sommer.

10. mai 2018 kl 13.52 Einar Kvande

Liverpool-eier John W Henry forsikrer alle klubbens supportere om at han akter å åpne lommeboka på nytt for spillerkjøp i sommer.

Det er allerede klart at midtbanespilleren Naby Keita kommer fra RB Leipzig, og vil offisielt bli Liverpool-spiller den 1. juli. Men det er gjengs oppfatning på Merseyside at det må ytterligere forsterkninger til for å styrke en tropp som mangler dybde.

Troppen er blitt satt på prøve

Liverpools bravader i Champions League denne sesongen, som har tatt dem helt til finalen i Kiev den 26. mai, har virkelig satt troppen på prøve.

– Fans vil alltid bekymre seg for spillerkjøp. Hvem som kommer inn, og hvem som forsvinner ut, sier John W Henry til BBC Sport.

– Det jeg kan si er at vi erkjenner at et lag som kommer langt i Champions League virkelig blir satt på prøve og støter på vanskeligheter i Premier League.

– Du må fokusere på det du kan gjøre noe med, og forsøke å beholde spillerne skadefrie når du spiller to ganger i uka så ofte. Men vi ser også fremover mot neste sesong. Vi investerer i spillertroppen hver sommer. Det gjør vi alltid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]