HERJET:  Etter en treg start på Anfield, fikk plutselig Alex Oxlade-Chamberlain fart på sakene. Sesongens høydepunkt var kanskje da han hamret inn et av sesongens vakreste mål mot Manchester City på Anfield i Champions League.

– Å få et tilbakeslag på det tidspunktet er utrolig synd

Gary McAllister tror Alex Oxlade-Chamberlain kan fortsette der han slapp før den alvorlige kneskaden.

– Han er mentalt sterkere når han kommer tilbake. Han kommer til å være forberedt, og kroppen kommer til å være i orden. Det handler bare om at han må overbevise seg selv om at det er en vei tilbake, og at dette ikke er verdens ende, sier McAllister til Liverpoolfc.com.

Skotten har selv vært i Oxlade-Chamberlains sko. Før VM i 1998 røk korsbåndet for McAllister, som gjorde at han mistet mesterskapet. 

– Mine ord er ingen trøst for ham, men teknologien er ypperlig nå: Spillere kan komme tilbake uten problem. Han er sterk og ung nok. Min skadde skjedde mot slutten av karrieren, men etter operasjonen mistet jeg knapt nok en kamp. Han kommer seg tilbake, beroliger den tidligere midtbanespilleren. 

Skaden skjedde på verst mulig tidspunkt for Oxlade-Chamberlain. 

Han hadde akkurat spilt seg inn i Jürgen Klopps beste ellever. Og det i sin favorittposisjonen, som indreløper. Når den tidligere Arsenal-spilleren er tilbake fra skade, er Naby Keïta i samme posisjon. I tillegg er Fabinho på plass som midtbaneanker, mens det ryktes at Liverpool kommer til å hente et alternativ til Nabil Fekir.

– Han var en av dem som fikk en litt treg start, men han hadde akkurat kommet seg skikkelig i gang. Han tok mer ansvar, hadde flere skudd på mål, tegnet seg på scoringslisten og skapte målsjanser. Du kunne se at han spilte med et smil om munnen. Å få et slikt tilbakeslag er utrolig synd, medgir McAllister. 

Oxlade-Chamberlain pådro seg en leddbåndsskade i den første semifinalen mot Roma. Hvor lenge han er ute er ennå ikke kjent. 

Del

Gary McAllister

21.06.2018 09:10

– Flanagan fortjener en ny sjanse

Gary McAllister bekrefter at Jon Flanagan nærmer seg en overgang.

07.06.2018 12:15

Gerrard tar med seg fire trenere fra Liverpool

Rangers bekrefter Steven Gerrards støtteapparat.

04.05.2018 16:59

– En enkel avgjørelse

Gerrard får med seg Gary McAllister som assistent i Glasgow-klubben.

Alex Oxlade-Chamberlain

18.07.2018 19:51

Oxlade-Chamberlain mister hele sesongen

– Hvis vi ser ham tilbake denne sesongen er det en bonus, sier Klopp.

18.07.2018 18:14

Neppe tilbake før juletider

Rhian Brewster er fortsatt langt unna å bli frisk.

29.06.2018 11:59

– En lang, kjedelig prosess

Alex Oxlade-Chamberlain med en liten skadeoppdatering.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.10.2018 kl 14:23

Nytt tap for Liverpool U23

Misbrukte sjanser og slurvete forsvarsspill ble igjen kostbart for elevene til Neil Critchley, som hadde gjesteopptreden fra Ben Woodburn.

+
21.10.2018 kl 09:59

«Liverpool har lært å vinne stygt, men dette var skrekkelig»

Engelsk media var skjønt enige om at 1-0 mot Huddersfield ikke viste Liverpool på sitt beste, men at tre nye poeng tross alt var det viktigste.

+
21.10.2018 kl 09:00

Bli med å støtte TV-aksjonen!

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å støtte TV-aksjonen NRK 2018. Pengene går til Kirkens Bymisjons arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende

+
21.10.2018 kl 07:48

Liverpool har aldri startet bedre i Premier League

Tre nye poeng, og buret rent igjen. Liverpool har fått en historisk god start på denne ligasesongen.

+