Forventer at Klopp signerer Coutinho-erstatter

James Pearce, journalisten som følger Liverpool tettest, har svar på spørsmål fra leserne.

25. jun 2018 kl 15.39 Johannes Steen

James Pearce hadde mandag spørrerunde med leserne i LiverpoolEcho. Her er noen av de mest interessante svarene gjengitt.

Om Fekir og Coutinho-erstatter

Liverpool insisterer på at de har gått videre fra Fekir, men kilder nære spilleren tror fortsatt at en avtale kan bli gjort. Hjertet hans var innstilt på Anfield og Lyon ønsker fortsatt tydelig å cashe inn.

Ettersom man har bestemt seg for at 53 millioner pund er en for stor risiko på grunnn av en gammel kneskade, ville jeg vært overrasket hvis Liverpool gikk tilbake på det.

Jeg forventer fortsatt at Klopp signerer en Coutinho-erstatter dette vinduet, men som vi har sett ved venstreback og midtstopper-situasjonene de siste årene, så vet vi at dersom han ikke får hva han vil ha, så er han forberedt på å vente.

Om spisskjøp i sommer

Klopp ønsker ikke å blokkere veien for Brewster, som vil bli forfremmet til førstelaget så fort han er i form, noe som sannsynligvis vil være rundt sent agust/tidlig september.

Liverpool er på markedet etter en offensiv midtbanespiller, ettersom de ennå ikke har erstattet Phillipe Coutinho. Jeg har ikke informasjom om at Klopp vil kjøpe en midtspiss.

Firmino er så klart nummer 9, og per nå har han Solanke, Ings og Brewster som back-up. Sturridge kommer til å dra, og Klopp har en avgjørelse å ta på Origi i pre-season.

Vil det kjøpes midtstopper?

Ikke såvidt jeg vet. Klopp gledet seg over hvordan Van Dijk og Lovren etablerte partnerskap i andre halvdel av forrige sesong. Matip er også nærme full trening etter sin lårskade.

Gomez er på vei mot comeback og jeg forventer at han vil få noe spilletid på midtstopperplass i 2018/19. Så er det Klavan som nå går inn i sitt siste år av kontrakten.

Om Alisson og keeperplassen

Alisson var førstevalget, men Romas prisforlangende og keeperens ønske om å gå til Real Madrid betyr at håpet har dempet seg. Fremtiden hans vil bli klarere så fort Brasil ikke lenger spiller VM.

Jeg er sikker på at det foregår masse jobb i kulissene. Liverpool har blitt linket til en rekke alternativer, men jeg har blitt fortalt at det ikke er noe i ryktene om å hente Burnleys Nick Pope eller Lazios Thomas Strakosha.

INNSIKT:
INNSIKT:  James Pearce er den journalisten med kanskje mest innsikt i det som foregår i Liverpool FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]