– Jeg bare spøkte!

Roma-president James Pallotta forklarer sitatene om Alisson.

14. jun 2018 kl 18.02 Arild Skjæveland

Tidligere i dag dukket det opp oppsiktsvekkende sitater fra Romas president James Pallotta. Der kommenterte han fremtiden til Liverpool-linkede Alisson, og Radja Nainggolan.

Palotta skal ha blitt spurt av AreaNapoli om han ville selge duoen til Napoli.

– Nei, De Laurentiis (Napoli-presidenten) vil ikke bruke slike penger. Alisson blir dyr, og vil koste 78 millioner euro. Han er nær Real Madrid, mens Nainggolan er nær Inter, sa Pallotta.

Bare tull

Litt senere torsdag går amerikaneren ut og sier at det hele bare var tull.

– Jeg har hatt det morsomt når jeg har lest sitatene fra meg om overgangsmarkedet. Jeg tullet med en gruppe, og svarte sarkastisk på ryktene som går på Twitter og i avisene siden jeg kom til Italia, sier han ifølge AS Roma på Twitter.

– Det var ingenting alvorlig i noe av det jeg sa mens jeg laget pizza. Det var bare teit amerikansk humor som noen ikke forstår, sier han videre.

Den spanske sportsavisen Marca, som har gode kilder i Real Madrid, har den spanske hovedstadsklubben kommet til enighet med Alisson om en overgang – men at de ikke vil betale mer enn 60 millioner euro.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]