Salah ber fansen om unnskyldning

Forlater VM i Russland etter tre strake tap.

26. jun 2018 kl 08.21 Einar Kvande

Verdensmesterskapet i fotball ble ingen suksess for fotballgale Egypt. Mohamed Salah og hans lagkamerater forlater Russland etter tre strake tap, og null poeng. Da er det en mager trøst for Liverpool-spilleren at han gjorde begge Egypts mål i mesterskapet. Nå går han til det skritt å be fansen om unnskyldning for de svake resultatene.

– Vi ønsker å be om unnskyldning til alle egyptiske fans som kom hit for å støtte oss i de tre kampene, sier Salah til beIN Sports.

– Jeg vet det har vært vanskelig for dem, akkurat som det har vært for oss. Jeg vil bare påpeke at Egypt kom til VM for første gang på 28 år, og noen av spillerne her mangler den nødvendige rutinen. Vi ønsker å takke alle våre fans, og vi vil være tilbake igjen i 2022, legger Liverpool-angriperen til.

Egypt tapte i tur og orden 1-0 for Uruguay, 3-1 for Russland og 2-1 for Saudi-Arabia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]