Scoret sitt sjette landslagsmål på Anfield

Roberto Firmino fikk høyest jubel fra Anfield-publikummet – og skuffet ikke.

3. jun 2018 kl 18.19 Arild Skjæveland

I dag var det noe så sjeldent som landskamp på Anfield, da Dejan Lovrens Kroatia møtte Roberto Firmino og Brasil.

Lovren startet kampen, og spilte samtlige 90 minutter i kroatenes midtforsvar. Han var også den som kom nærmest scoring, da han headet ballen til side for Liverpool-linkede Alisson i Brasil-buret.

En annen som var med fra start var Philippe Coutinho. Det var en liten gruppe som pep på den tidligere Anfield-favoritten, men stort sett var mottakelsen han fikk på sin første visitt tilbake på sin gamle hjemmebane god.

Innbytterne avgjorde

Etter en førsteomgang der Kroatia klarte å stoppe Brasil fra å spille, og de gulkledde ikke fikk det til å steppe offensivt, satte Tite inn kruttet i den andre omgangen.

Neymar kom inn for Fernandinho til pause, og Paris Saint-Germain-stjernen scoret kampens første mål etter 69 minutter. Han drog seg inn i feltet, lurte et par mann og banket ballen inn via tverrleggeren uten at Danijel Subasic fikk opp armene.

Dagens største jubel kom da Roberto Firmino erstattet Gabriel Jesus med en halvtime igjen. Liverpool-spissen lobbet inn kampens andre mål på overtid, i det som var dagens siste touch på ballen. Det var Firminos sjette landslagsmål.

Se galleri fra dagens kamp på Anfield under.

Lovren Firmino
Lallana
Ox
The Park
The Kop
Tite
Coutinho modric marcelo
Firmino Neymar

Har du innspill til journalisten?
[email protected]