Ser seg om etter ny klubb

Danny Ings har bestemt seg for å forlate Liverpool.

26. jun 2018 kl 13.29 Einar Kvande

Den normalt treffsikre Times-journalisten Paul Joyce melder på Twitter at Danny Ings har bestemt seg for å se seg om en ny klubb. Dette er en avgjørelse som Ings ikke skal ha tatt med lett hjerte, men Joyce melder at spissen ønsker å spille fast førstelagsfotball.

Joyce tror en rekke klubber vil melde sin interesse for Ings, nå som han har sluppet katta ut av sekken og bekjentgjort at han ønsker seg bort fra Liverpool. På Anfield vil man imidlertid gladelig beholde Ings, om han ikke finner seg noen ny klubb, melder både Joyce og hans kollega, James Pearce, i Liverpool Echo.

– Liverpool ønsker ikke å miste Danny Ings, men forstår hans brennende ønske om å spille fast førstelagsfotball. Dette føles som riktig øyeblikk for en ny start for ham. Han har gått glipp av mye fotball, og trenger spilletid, slår Pearce fast på sin Twitter-konto.

Har klubbens velsignelse

The Guardianog Telegraph skriver at Ings vil ha Liverpools velsignelse til å forlate Anfield-klubben selv om han har to år igjen av sin kontrakt, og utenlandske klubber står formelig i kø for å sikre seg angriperen. Inter følger situasjonen, og Bundesliga-klubbene RB Leipzig, Schalke og Bayer Leverkusen kan også komme til å formalisere sin interesse for Ings.

Den tidligere Burnley-spissen fikk Liverpool-karrieren ødelagt av to alvorlige kneskader, men kom såpass til hektene igjen forrige sesong at han spilte 14 kamper og gjorde ett mål.

I sommer har Ings trent knallhardt, under veiledning av en personlig trener, slik at han er godt forberedt foran den nye sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]